Εγκανίασε το νέο του γήπεδο ο ΑΟ Θησέας

Από τον Οκτώβρη ο Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ έχει εγκατασταθεί στο δικό του γήπεδο στον Καστελλόκαμπο Πατρών. Με δεδομένο ότι το σωματείο βρίσκεται μόλις στον τρίτο χρόνο λειτουργίας αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην ανοδική πορεία του.
Πρόκειται για ένα παλαιό εργοστάσιο κατασκευής δεξαμενών που οι άνθρωποι του σωματείου, με πολύ μεράκι και αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό μετέτρεψαν σε αθλητικό χώρο. Μέσα στο κτίριο το οποίο έχει εμβαδόν 1.000τ.μ. και ύψος 10μ. έχουν κατασκευαστεί ένα γήπεδο αποκλειστικά για volley στρωμένο με taraflex και ένα γήπεδο για volley και basket με ξύλινο παρκέ. Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί επίσης η διαμόρφωση του χώρου των αποδυτηρίων και του γυμναστηρίου.
Με τρεις εκδηλώσεις τον Ιανουάριο εγκαινίασε ο ¨ΘΗΣΕΑΣ¨ το νέο του γήπεδο. Στις 3&4/1 τουρνουά μίνι βόλεϊ για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών με τη συμμετοχή των ομάδων: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ και ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ.
Στις 28/1 τουρνουά παγκορασίδων και μίνι βόλεϊ μεταξύ του ΘΗΣΕΑ και της Γ.Ε.ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Στις 29/1 κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και αγιασμός.
Ο γ. γραμματέας του ΘΗΣΕΑ Σωτήρης Γαλάνης και η τυχερή αθλήτρια του ΘΗΣΕΑ που βρήκε το φλουρί κέρδισε 5 ημέρες για 4 άτομα στο ξενοδοχείο VANTARIS BEACH στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in