CEV Cup: Η Ντιναμό Μόσχας επικράτησε 3-0 του Ηρακλή

Την ήττα με 3-0 σετ (25-18, 25-17, 25-22) γνώρισε ο Ηρακλής στη Μόσχα από την Ντιναμό για την προημιτελική φάση του CEV CUP. Οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Κράβαρικ, Ντεσπέιν και Τζιουμάκα, ενώ ως διαγώνιος αγωνίστηκε ο Εφραιμίδης. Οι Ρώσοι κατέκτησαν τα πρώτα δύο σετ και στο τρίτο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 13-19. Προβάδισμα όμως που δεν ήταν αρκετό, καθώς με τους δύο άσσους του Οσταπένκο η Ντιναμό διαμόρφωσε το 25-22.
Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας, ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε: «Οι αθλητές που ήταν εδώ έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, τόση ώστε να είμαστε πικραμένοι που δεν πήραμε κάτι παραπάνω. Δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι παραπάνω, κυρίως στο τρίτο σετ που προηγηθήκαμε με διαφορά αλλά δεν καταφέραμε να το τελειώσουμε.
Το σημαντικό για μας είναι στον επαναληπτικό να μην επαναλάβουμε αυτά τα λάθη. Γνωρίζαμε ότι η Ντιναμό είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και το επιβεβαίωσε, αλλά ελπίζουμε η πίεση που της ασκήσαμε ώστε να μας δείξει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού της, να είναι χρήσιμη»
Ντιναμό Μόσχας: Οσταπένκο 10, Μάρκιν 13, Λι 8, Γκράνκιν 2, Βέρερς 11, Κρούγκλοφ 11, Μπράγκιν 29%, Πάβλοφ 6, Σκερμπίνιν, Μπεζρούκοφ, Στεπάνιαν λ 14%.
Ηρακλής: Χριστοφιδέλης 12, Τανίκ 8, Μποζίδης, Σμαραγδής 7, Εφραμίδης 8, Πελεκούδας 4, Στεφάνου λ 50%, Προύσαλης 1, Κολτσιάκης, Τακουρίδης.
*Η αποστολή των κυανόλευκων θα επιστρέψει μέσω Ζυρίχης στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/2, 01.45), ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει οδικώς για την Αλεξανδρούπολη, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό.
Πηγή: www.iraklisvolley.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in