Ηρακλής - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός: Οι δηλώσεις των προπονητών

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά προβληματισμένος από τα λάθη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να συνειδητοποιήσουν ότι η πρόκριση στον τελικό δεν θα έρθει εύκολα.
«Στα πλέι-οφ παίζουν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν ξέραμε πότε παίζαμε και τι ώρα. Προετοιμάζαμε την ομάδα να παίξει Σάββατο και να έχει ρεπό Κυριακή και όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα για βράδυ Κυριακής, αυτό είναι σοβαρό λάθος», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και κατέληξε: «Περιμέναμε έναν καλό Παμβοχαϊκό. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ξανά ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Παμβοχαϊκός εκμεταλλεύτηκε τα πολλά μας λάθη, είναι μία οργανωμένη ομάδα. Πριν είκοσι μέρες χάσαμε εκεί και αυτό τα λέει όλα. Εμείς θα πάμε για να τελειώσουμε την σειρά».
Παρά την τρομερή ένταση του αγώνα και τη δραματική του εξέλιξη, ο Νίκος Ζαλμάς είχε το κουράγιο να κάνει χιούμορ όταν ξεκίνησε τις δηλώσεις του ενθυμούμενος την ατάκα που είχε πει στο www.volleyleague.gr ‘εμείς θα πάμε να παίξουμε σαν τους γαλάτες κόντρα στους Ρωμαίους'.
«Ο... δρυΐδης του χωριού μας πρέπει να μας βάλει λίγο ακόμη μαγικό ζωμό για να αντέξουμε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ήταν ένα σκληρό ματς, ένας πολύ καλός αγώνας. Για να κερδίσεις τον Ηρακλή, πρέπει να τα έχεις όλα μαζί σου. Να παίξεις εσύ καλύτερα από τον αντίπαλο, να είσαι τυχερός, να έχεις ένα σφύριγμα... Δεν μου λέει κάτι το 1-0 σήμερα, γιατί πολύ απλά ακόμη κι αν κερδίζαμε ο Ηρακλής θα παρέμενε το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Εμένα με ενδιαφέρει να καταθέτουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και να τιμούμε τη συμμετοχή μας στα play offs κάτι που πιστεύω ότι θα κάνουμε και στον αγώνα της Τετάρτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in