Προσπαθούν να το κουκουλώσουν μετά τις καταγγελίες για στημένα - Συνάντηση ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ με τον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή

Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης αντιπροσωπεία της ΕΟΠΕ (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Β' αντιπρόεδρο Κωστή Ψαρουδάκη), της ΕΣΑΠ (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Παντελή Ταρνατόρο) και του ΠΑΣΑΠ (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Σάκη Ψάρρα και τον Γενικό Διευθυντή Βασίλη Μηνούδη).
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα αλλά και γενικά το μέλλον της αμειβόμενης πετοσφαίρισης, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της αποφασίστηκε ομόφωνα από τους τρεις φορείς του αθλήματος τα ακόλουθα:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα πραγματοποιήσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου ελέγχους για όλες τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Volleyleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Ομοσπονδία θα αναλάβει να διατυπώσει ειδικό κανονισμό με επιπρόσθετους κανόνες για την αδειοδότηση των ομάδων, τον οποίο θα επεξεργαστεί ομάδα νομικών κι από τους τρεις φορείς (ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ) και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα από σήμερα. Ο έλεγχος των κριτηρίων αυτών θα γίνει από Επιτροπή υπό την επίβλεψη της ΕΟΠΕ.

Στόχος αυτών των κινήσεων είναι η διασφάλιση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσα από ένα ρεαλιστικό καθεστώς που θα ενσωματωθεί στον κανονισμό, λαμβάνοντας, όμως, υπόψη και τις συνθήκες που απαιτούνται για να είναι βιώσιμα τα ΤΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in