Με Βίκυ-Μαρία το «Open Session» της ΕΣΠΕΔΑ στο ΣΕΦ

Παρουσία της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ, Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρσιάνη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8/4 το «Open Session» στο ΣΕΦ που αποτελεί συνεργασία της ΕΟΠΕ με την ΕΣΠΕΔΑ. Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία μαζί με τις Τοπικές Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές για την ανάπτυξη και την προώθηση του αθλήματος.
Οι δύο διεθνείς αθλήτριες που την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο παγκόσμιο σιρκουί της FIVB, έχοντας φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, θα δώσουν το «παρών» στην προπόνηση αγορών και κοριστών κάτω των 15 ετών.

Η προπόνηση των κοριτσιών θα γίνει από τις 10:00 έως τις 11.30 και των αγοριών από τις 11:30 έως τις 13:00 με ελεύθερη συμμετοχή.

Η συνέχεια θα δοθεί με τη συνεργασία ΕΟΠΕ - ΕΣΠΑΑΑ, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 9/4 με ένα ακόμη «Open Session» στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ Indoor Beach Volley (οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος, Μαρούσι, Συγκρότημα ΟΑΚΑ). Η προπόνηση των κοριτσιών θα αρχίσει στις 12:00 και των αγοριών στις 13:00 με ελεύθερη συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in