1ο Περιφερειακό Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου, Κάρπαθος 22-24 Ιουνίου

Στην τελική φάση προετοιμασίας βρίσκονται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Καρπάθου για τη διεξαγωγή του 1ου Περιφερειακού Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ.

Η διοργάνωση που είναι υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, που έχει αναλάβει και το αγωνιστικό της κομμάτι, θα δώσει για πρώτη φορά την ευκαιρία στις καλύτερες ανδρικές ομάδες μπιτς βόλεϊ των νησιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου να αγωνισθούν σε ένα τουρνουά που θα  πραγματοποιηθεί από 22 έως 24 Ιουνίου στην Κάρπαθο. 

Στα Πηγάδια, στην πλατεία που βρίσκεται μπροστά από το συγκρότημα των τριών κτηρίων του πρώην Επαρχείου, ο Δήμος Καρπάθου θα στήσει για μερικές ημέρες το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη φιλόδοξη αυτή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Τα υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας κτήρια που αρχικά στέγασαν το ιταλικό Διοικητήριο και αργότερα το Επαρχείο μαζί με το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο μπιτς βόλεϊ που θα κατασκευασθεί θα συνθέσουν το ιδεώδες σκηνικό στο οποίο οι 16 καλύτερες ανδρικές ομάδες του Νοτίου Αιγαίου θα συναγωνιστούν για τίτλο του 1ου Περιφερειακού Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ.

 

Στους αγώνες αυτούς οι Κυκλάδες θα εκπροσωπηθούν με 2 ομάδες, η Κως με 3, η Κάλυμνος με 2, η Ρόδος με 4 ενώ το κυρίως ταμπλό του τουρνουά θα συμπληρώσουν 5 τοπικές ομάδες από την Κάρπαθο.

 

Τουρνουά πρόκρισης στη Ρόδο

Η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει προκριματικό τουρνουά στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ του Δήμου Ρόδου στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα (Κορακόνερο) από το οποίο θα προκύψουν τα 4 ροδίτικα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στην Κάρπαθο.

Το τουρνουά θα είναι ανοικτό στις συμμετοχές και οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου στα τηλέφωνα: 6937750523, 6974045274 ή στο mail: tedeope@gmail.com  

πηγή: www.12volley.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in