Διασυλλογικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ, ‘Clubs Cup 2012’

 



Τα Masters και τα Juniors ολοκληρώθηκαν, αλλά το μπιτς βόλεϊ εντός συνόρων θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβριο με µία καινοτόμο διοργάνωση, το «Beach Volley Clubs Cup 2012», δηλαδή το διασυλλογικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ.

Το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ ενέκρινε τη διεξαγωγή του 1ου Διασυλλογικού τουρνουά μπιτς βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου στο Χωριό Ειρήνης στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Στις όμορφες εγκαταστάσεις που φιλοξένησαν το 2ο τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Juniors η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) θα διοργανώσει για πρώτη φορά, υπό τη μορφή test event, µια διοργάνωση beach volley σωματειακού επιπέδου για άνδρες και γυναίκες. Φιλοδοξία της Ομοσπονδίας το Beach Volley Clubs Cup, το διασυλλογικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ να συνεχιστεί σε ευρύτερη μορφή από τον προσεχή Μάιο, μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων βόλεϊ.

Παρούσα η Τελχινίδα σε άνδρες και Γυναίκες

Στο  πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα της Ομοσπονδίας μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή σύλλογοι με ενεργή συμμετοχή αθλητών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών & Ανάπτυξης, που λειτουργούν ακαδημίες εκμάθησης beach volley.

Το παρόν στο Beach Volley Clubs Cup 2012 θα δώσουν 5 σωματεία από όλη τη χώρα ενώ η Τελχινίδα, από τους λιγοστούς συλλόγους στην Ελλάδα που λειτουργεί ακαδημία μπιτς βόλεϊ όλο το χρόνο,  θα αγωνισθεί σε άνδρες και γυναίκες.

Αναλυτικά οι συμμετοχές έχουν:

Άνδρες

ΑΓΕ Χαλκίδας

ΓΕ Ηρακλείου Κρήτης

ΑΣΘ Πρωτοπόροι Θεσσαλονίκης

ΡΣΦΠ "Τελχινίς" Ρόδου.

Γυναίκες

ΑΣ Beach & Volley Βόλου "ΑΡΓΩ"

ΓΕ Ηρακλείου Κρήτης

ΑΣΘ Πρωτοπόροι Θεσσαλονίκης

ΡΣΦΠ "Τελχινίς" Ρόδου.

Σύστημα Διεξαγωγής

Κάθε σύλλογος - σωματείο θα συμμετάσχει με δύο (2) ομάδες για κάθε κατηγορία (άνδρες - γυναίκες) που δηλώσει συμμετοχή ενώ τουλάχιστον 2 από τους αθλητές θα πρέπει να είναι κάτω των 21 ετών.

Στις νικήτριες ομάδες θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλο, και δωρεάν αθλητικός εξοπλισμός beach volley.

   Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση  δείτε εδώ

 

Σχολή Μπιτς Βόλεϊ Τελχινίς, Ρόδος, 29/8/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in