Κύπελλο Ελλάδας: πρόκριση για την ομάδα της Λήμνου

Για την α΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ο ΡΣΦΠ Τελχινίς φιλοξένησε στο Βενετόκλειο την ανδρική ομάδα του Λήμνος Sports Club.

Η ομάδα της Λήμνου στην οποία παίκτης και προπονητής είναι ο Νίκος Σαμαράς, ένας από τους καλύτερους Έλληνες βολεϊμπολίστες όλων των εποχών, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του αναβαθμισμένου φέτος θεσμού του κυπέλλου νικώντας την Τελχινίδα με 3-0 σετ.

Οι πολλοί φίλοι του βόλεϊ που βρέθηκαν στις εξέδρες του Βενετοκλείου παρακολούθησαν από κοντά τον αθλητή με το Νο9 που έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία με την Εθνική ομάδα αλλά και με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες που αγωνίστηκε.

Ο Νίκος Σαμαράς και οι συμπαίκτες του, με θητεία και αυτοί σε ομάδες Α1 και Α2 κατηγορίας, έδειξαν από τους πρώτους πόντους τις μεγάλες δυνατότητες της ομάδα τους ενώ η νεανική ομάδα της Τελχινίδας αν και υπήρχαν αρκετές φάσεις που κοντράρισε στο φιλέ το δυνατό αντίπαλό της παρουσιάστηκε ανέτοιμη αγωνιστικά.

Αναλυτικά:

ΡΣΦΠ Τελχινίς - Λήμνος Sports Club  0-3 σετ σε 64΄ (13-25 σε 17΄, 20-25 σε 27΄και 17-25 σε 20΄)

ΡΣΦΠ Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Μιχαλης Τσιμισιρης, Ευθύμης Καλημεράκης, Γιάννης Λάλουσης, Γιάννης Καρύδας, Ντανιελ Γκενοφ, Λέντσι Ορμενάι, Κώστας Χειμωνέττος, Σταύρος Ρουσέττος, Ρωσσέτος Σταυλάς, Στέλιος Χαρισίδης, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Μιαούλης Χειμωνέττος (λίμπερο)

Λήμνος Sports Club: (Νίκος Σαμαράς) Νίκος Σαμαράς, Κώστας Νικηφορίδης, Σωτήρης Μελάς,  Σάββας Περτσέλης, Αντώνης Τερνιώτης, Αλέξης Αλεξάκης, Θάνος Μανίκας και Τάσος Δεληγιάννης.

Άριστη η διαιτησία των Λάκη Λαζαράκη, Σωτήρη Σταματίου και Νίκου Χατζησταυρίδη.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα ο ΡΣΦΠ Τελχινίς τίμησε με αναμνηστική πλακέτα το Νίκο Σαμαρά για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ.

φάσεις από τον αγώνα και δηλώσεις του Νίκου Σαμαρά

Πρόκριση για Λήμνο στους Άνδρες και Τελχινίς στις Γυναίκες

(πηγή: www.volleyball.gr)

Δύο εισιτήρια περιμένουν να βρουν τον κάτοχό τους στη Ζ' Περιφέρεια αναφορικά με την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ανδρών - Γυναικών. Στους άνδρες, η πρώτη από τις δύο ομάδες που προκρίθηκε ήταν η Λήμνος Sport Club που επικράτησε 3-0 (25-13, 25-20, 25-17) του Τελχινίς Ρόδου και η δεύτερη θα προκύψει από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΣ Γέρας και τον Α.Ο. Μυτιλήνης που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 18/11 στις 18:00 στο κλειστό της Μυτιλήνης.

Στις γυναίκες, η πρώτη ομάδα της Ζ' Περιφέρειας που πέρασε στη Β' φάση του Κυπέλλου ήταν ο Τελχινίς, αφού η ομάδα της Ρόδου πήρε την πρόκριση με 3-0 άνευ αγώνα μετά από την παραίτηση της Λήμνου Sport Club από τον αγώνα. Έτσι, απομένει να κριθεί το δεύτερο εισιτήριο την Κυριακή 18/11 στις 20:00 ανάμεσα στον ΑΟ Μυτιλήνης και τον ΑΣ Παγγεραγωτικό σε αγώνα που επίσης θα γίνει στο κλειστό της Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in