Σήμερα στη Θεασσαλονίκη η αυλαία της 13ης αγωνιστικής

Με τη σημαντική αναμέτρηση του ΑΣ Άρη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ξεκινά η 13η αγωνιστική Volleyleague OΠΑΠ
Ο Εθνικός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος . κερδίζοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες (από Ηρακλή και Νίκη Αιγινίου).
Από την άλλη πλευρά για τον Άρη είναι μια ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους.
Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον εμφανίζει και η αναμέτρηση των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα μεταξύ Παμβοχαϊκού.και Ολυμπιακού
Η ομάδα του Βραχατίου θα αντιμετωπίσει μπροστά στο κοινό της τον αήττητο μέχρι στιγμής Ολυμπιακό με στόχο να τον οδηγήσει στην πρώτη του φετινή ήττα.
Οι Πειραιώτες από την άλλη πλευρά ξέρουν ότι με νίκη κόντρα στον Παμβοχαϊκό θα κάνουν άλλο ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τη διατήρηση του αήττητου.
Για τον επικείμενο αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ: « Παρότι βρισκόμαστε στον απόηχο των τελευταίων δυσάρεστων γεγονότων μπροστά μας έχουμε για την ομάδα ένα παιχνίδι πρόκληση απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει ότι μετά από την ενίσχυση που είχε, τώρα έχει βρει το ρυθμό της έχει κάνει ένα σερί με σημαντικές νίκες και παρουσιάζεται ανταγωνιστική. Σε συνδυασμό με την έδρα και την βαθμολογική της κατάσταση, αυτό το παιχνίδι το θεωρώ σημαντικό και «ιδιαίτερο» τόσο για την παρούσα κατάσταση όσο και για την εξέλιξη του πρωταθλήματος »

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς στο Volleyleague.gr τονίζει:
« Το πρόβλημα που έχουμε είναι πως δεν παίξαμε την αγωνιστική με τον Μίλωνα και βρισκόμαστε σε μεγάλη αγωνιστική απραξία από τις 22 Δεκεμβρίου. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο εφόσον αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό που εμείς πρέπει να επιδιώξουμε είναι να βρούμε το ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι και βαθμιαία να βελτιωθούμε ώστε να πάρουμε τη νίκη. Κάθε νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα είναι διπλή εάν μάλιστα λάβουμε και υπ όψιν μας πως πολλοί διεκδικητές της τετράδας έχουν χάσει το συγκεκριμένο ματς στην έδρα τους. Για εμάς το ματς αυτό αποτελεί ένα αγωνιστικό στοίχημα για το τι μπορούμε να κάνουμε σε αγωνιστικό επίπεδο εάν θέτουμε σαν στόχο την τετράδα»

Παρ.11/1/2013 Μίκρας 18.30
ΑΣ Αρης-ΜΓΣ Εθνικός (NOVA) Θέμελης-Δεληκωστίδης
Σαβ. 12/1/2013 Βόχας 17.00
ΓΑΣΠαμβοχαικός-Ολυμπιακός ΣΦΠ (NOVA) Γεροθόδωρος-Γεωργουλέας
Σαβ. 12/1/2013 Ζηρινείου 18.30
ΑΟ Κηφισιά-ΑΟΝΣ Μίλων Κυριοπούλου-Καραμπέτσος
Σαβ. 12/1/2013 Αιγινίου 19.00
ΜΑΣ Νίκη - ΓΣ Ηρακλής Παπαδογούλας-Δανιηλιδου
Σαβ. 12/1/2013 Λαμίας 19.00
ΓΣ Λαμία – ΠΑΟΚ Ράπτης-Ονόπας
Σαβ. 12/1/2013 Γλυφάδας 21.00
ΑΟ Παναθηναικός - ΑΟ Φοίνικας Βουδούρης- Μυλωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in