Έναρξη του 2ου γύρου της Volleyleague ΟΠΑΠ

Δυνατοί αγώνες στην πρεμιέρα του 2ου γύρου Volleyleague ΟΠΑΠ. Όλες οι ομάδες θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στην 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου αλλά και του 2013, θέλοντας να δείξουν οτι αξιοποίησαν το κενό των εορτών.
Οι αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής:
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ
Ντέρμπι από τα παλιά για τις δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης στην έναρξη του 2ου γύρου  της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13. Οι δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα, ψάχνουν για ένα καλό «ποδαρικό» για την νεα χρονιά.
Για τους γηπεδούχους, ο Αντρεϊ Κράβαρικ δεν θα έχει στη διάθεση του τον νεαρό διαγώνιο Γιώργος Τζιουμάκα που βρίσκεται με την Εθνική Παίδων στην Ουγγαρία ενώ αντίθετα η ομάδα του Γιάννη Μέλκα δείχνει ετοιμοπόλεμη, έχοντας πλέον τον Βραζιλιάνο Ντος Σάντος στη σύνθεση της.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 5/1/2013 στις 17:00 στο Κλειστό Μίκρας και την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Θεμελής-Σιμίδης.
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ-ΑΡΗΣ
Στο Αιγίνιο θα διεξαχθεί ο πρώτος τηλεοπτικός αγώνας της χρονιάς με την Νίκη Αιγινίου να υποδέχεται τον Άρη. Οι δυο ομάδες «καίγονται» για την νίκη καθώς ο μέν Άρης θέλει να κρατηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας ενώ αντίθετα η Νίκη προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.
Οι δυο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν ελλείψεις και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να γεμίσουν το ΔΑΚ Αιγινίου για άλλη μια αγωνιστική και να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 5/1/2013 στις 17:00 στο ΔΑΚ Αιγινίου και διαιτητές θα είναι οι Βασιλειάδης –Γεωργιάδης Μ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ- ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Στην όμορφη Σύρο «κονταροχτυπιούνται» ο τοπικός Φοίνικας με την φιλόδοξη Κηφισιά.
Για τον Χρήστο Πάτρα θα είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που θα δεί την ομάδα πλήρη και χωρίς τραυματισμούς. Η επιστροφή του Ηλία Λάππα δίνει ακόμα μια επιλογή στους ακραίους των γηπεδούχων οι οποίοι έκαναν πρωτοχρονιά μέσα στο γήπεδο μιας και ο Χρήστος Πάτρας τους έδωσε μόνο 2 ημέρες άδεια τα Χριστούγεννα. «Είμαστε αποφασισμένοι να μπούμε δυνατά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος» είπε ο κόουτς των γηπεδούχων, δίνοντας το στίγμα για την πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς.
Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Αρσενιάδης, θα έχει κι αυτός όλους τους παίχτες στη διάθεση το, που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος της ομάδας είναι να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. 
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 5/1/2013 στις 17:00 στο Κλειστό Σύρου και διαιτητές θα είναι οι Γεροθόδωρος – Μουλά Λ.

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ
Στη Ν.Σμύρνη υποδέχεται ο Μίλωνας τον Παμβοχαϊκό, με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη έχοντας διαφορετικούς στόχους.
Ο Μίλωνας έχοντας ακόμα αμφίβολη τη συμμετοχή του Δαρίδη, θα προσπαθήσει να αποσπάσει κάποιο βαθμό από τον πολύ δυνατό Παμβοχαϊκό με τον Χρήστο Ντόζη να χρίζει φαβορί την ομάδα του Βραχατίου δηλώνοντας: « Σίγουρα δεν είναι εύκολος αγώνας. Αντιμετωπίζουμε την δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, μετά τον Ολυμπιακό.»
Αντίθετα ο Νίκος Ζαλμάς κρατάει χαμηλά τους τόνους δηλώνοντας:
«Ο αγώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος μιας και η διακοπή των γιορτών μας διέκοψε το σερί νικών που είχαμε μέχρι τώρα. Υπάρχει προβληματισμός λόγω του αποτελέσματος  στον μεταξύ μας αγώνα για τον 1ο γύρο ο οποίος μαζί με το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι σύνθεση θα αντιμετωπίσουμε από τον Μίλωνα μας κάνει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης»
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 5/1/2013 στις 18:00 στο Κλειστό Μίλων και την αναμέτρηςη θα διευθύνουν οι Φραγκάκης-Ράπτης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Στην Αλεξανδρούπολη φιλοξενείται ο Παναθηναϊκός για την 12η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13 με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη για να κρατηθούν στους πρωτοπόρους και τους  φιλοξενούμενους να προσπαθούν να μαζέψουν βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Παναθηναϊκός που ταξίδεψε χωρίς τον Ρακουζόνι στην αποστολή του, θα προσπαθήσει να βρεί λύσεις εκ των έσω για την θέση του διαγώνιου με τον Κώστα Ιωάννου και τον Δημήτρη Μανίπουλο να έχουν τον πρώτο λόγο.
Ο Εθνικός δεν δείχνει να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί  έχοντας τον υπέροχο κόσμο του στο πλαϊ του έτσί ώστε να φτάσει σε μια ακόμα νίκη
Ο αγώνας είναι ορισμένος για το Σάββατο 5/1/2013 στις 19:00 στο Κλειστό Αλεξανδρούπολης με διαιτητές τους Αμασιάδη-Τζεπκινλή
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ
Την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του νέου χρόνου αλλά και  του δεύτερου γύρου αναμένεται να ρίξει ο αγώνας Ολυμπιακού-ΓΣ Λαμίας.
Ο Δημήτρης Καζάζης, έχοντας δουλέψει αρκετά με τους αθλητές του μέσα στις γιορτές έχει την ομάδα του πανέτοιμη για μια δύσκολη αναμέτρηση που πάντα κρύβει κινδύνους.  Η διακοπή σίγουρα δεν βοήθησε τους πρωτοπόρους που μέχρι τώρα είχαν βρεί ρυθμό στο παιχνίδι τους και τώρα έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα που κατά παράδοση δυσκολεύει τους ερυθρόλευκους.
Από την άλλη πλευρά η Λαμία που και αυτή δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, θέλει να μπεί ξανά στον δρόμο των νικών και να ξεχάσει γρήγορα την ήττα από τον Μίλωνα στον τελευταίο αγώνα του 1ου γύρου.  
Ο αγώνας θα διεξαχθεί του Σάββατο 5/1/2013, στις 20:00 στο Κλειστό Μ.Μερκούρη στο Ρέντη με διαιτητές τους Καραμπέτσο-Μουλά Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in