3η θέση για τις ροδίτισσες στο Μαρμαρίς

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το αναπτυξιακό τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε από 28-30 Ιανουαρίου στο Μαρμαρίς της Τουρκίας.

Η Τελχινίδα που συμμετείχε για πρώτη φορά στο ετήσιο αυτό τουρνουά, εκπροσώπησε επάξια το ροδίτικο βόλεϊ και με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες κατέλαβε τελικά την 3η θέση.

Στο τελευταίο ματς οι αθλήτριες του Μιχάλη Τσιμισίρη έπαιξαν πάρα πολύ καλά απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο, τους οικοδεσπότες του τουρνουά την Marmaris Belediye SC και αν και έχασαν με 3-0 σετ (25-12, 25-13, 25-22) άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Για την Τελχινίδα αγωνίστηκαν: Νικολέτα Αμορανίτη,  Λόρεν Γεροσάββα,  Αγγελίνα  Κώτη, Χριστίνα Αντωνιάδη, Βάλια Παρασκευα, Ελεάννα Κωνσταντάκη,  Ντιλέκ Χουσεΐν και Παρασκευή Σαρικά.

Εκτός από το κύπελλο της 3ης θέσης και τα χάλκινα μετάλλια που απονεμήθηκαν στην ελληνική ομάδα, η αρχηγός της Τελχινίδας, η Νικολέτα Αμορανίτη, ψηφίστηκε από τους προπονητές ως η καλύτερη υποδοχέας / αμυντικός της διοργάνωσης και τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα.

Τα κολακευτικά λόγια των διοργανωτών για την παρουσία, αγωνιστική και γενικότερη, της ροδίτικης ομάδας στο Μαρμαρίς συνοδεύτηκαν από την επίσημη πρόσκληση για συμμετοχή της Τελχινίδας και στο τουρνουά του 2014.

Και στη ροδίτικη αποστολή όμως, αθλήτριες, προπονητής και γονείς έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τους αγώνες και από την απίστευτη φιλοξενία των διοργανωτών.

Η ομάδα επιστρέφει στη Ρόδο ακτοπλοϊκώς το απόγευμα της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in