Πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου οι Παγκορασίδες της Τελχινίδας

Πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου για το 2012-13 αναδείχτηκαν οι Παγκορασίδες του ΡΣΦΠ Τελχινίς. Οι μικρές της Τελχινίδας, που προπονούνται όλο το χρόνο αποκλειστικά στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ του Αθλητικού Κέντρου «Καλλιπάτειρα», δε δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν αήττητες τον φετινό τίτλο νικώντας όλους τους αντιπάλους τους με 3-0 σετ.

Στα δύο τελευταία ματς που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά και του Μιχάλη Τσιμισίρη αντιμετώπισαν το συμπολίτη τους Διαγόρα και τον Ήλιο Ιαλυσού.

 

Το Σάββατο οι μικρές της Τελχινίδας νίκησαν στο Βενετόκλειο τον Διαγόρα με 3-0 σετ. Η καθαρή νίκη σε λιγότερο από μία ώρα ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλή απόδοση των γηπεδούχων και στα τρία σετ του αγώνα.

ΡΣΦΠ Τελχινίς - ΓΣ Διαγόρας 3-0 σετ σε 57΄ (25-13 σε 20΄, 25-07 σε 17΄ και 25-16 σε 20΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Μαρία Οικονόμου, Λώρεν Γερσάββα, Βάλια Παρασκευά, Γεωργία Λεσιώβα, Αγγελίνα Κώτη, Ελεάννα Κωσταντάκη, Ντιλέκ Χουσεΐν, Ανθή Γκίκα και Φεράχ Ντουμανογλου.

Διαγόρας: (Πάνος Δικαστόπουλος) Κατερίνα Ευθυμίου, Νικ. Τσακίρη, Τόνια Βασιλοπούλου, Κατερίνα Δεληγιώργη, Κατερίνα Τοτόνι, Ελιζ. Μαμαλίγκα, Μαρ. Χατζηδιάκου, Ιωάννα Έλληνα,  Κατερίνα Γιαλλουράκη, και Αλεξάνδρα Τοτόνι.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Σάκης Κυπριώτης, ο Νίκος Χατζησταυρίδης και η Μ. Μάντζιου.

Την Κυριακή στο τελευταίο τους αγώνα για το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου οι παγκορασίδες της Τελχινίδας νίκησαν και το Ήλιο Ιαλυσού με 3-0 και κατέχτησαν αήττητες τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου.

ΡΣΦΠ Τελχινίς - ΑΣ Ήλιος 3-0 σετ σε 49΄ (25-16 σε 22΄, 25-09 σε 12΄ και 25-10 σε 15΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Νικολέτα Αμορανίτη, Αγγελίνα Κώτη, Βάλια Παρασκευά, Ελεάννα Κωσταντάκη, Λώρεν Γεροσάββα, Μαρία Οικονόμου, Ντιλέκ Χουσεΐν, Φεράχ Ντουμάνογλου, Γεωργία Λεσιώβα, Ανθή Γκίκα, Αγγελική Καραμούζη, Ελβίρα Ζέρβα, Νάταλι Θεοδωροπούλου, Εριέτα Μπατζία και Μαρία Χαραλάμπους.

Ήλιος: (Δημήτρης Δοξάκης) Δέσποινα Μουσάδη, Αναστασία Σφήκα, Ελίζαμπεθ Ράιου, Σοφία Σωρρά, Ιωάννα Σταματιάδη, Αγγελική Κάννινγκχαμ, Κυρ. Χρυσανθακοπούλου και Κατερίνα Ισκα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Σταύρος Γκέκας και η Μαρίνα Μάντζιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in