ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησαν τα «βάσανα» για τους παίκτες του Ροδίων Άθλησις!
Η ομάδα βόλεϊ ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική χρονιά με σκοπό να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος (σε πρώτη φάση), όπου θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του φετινού Πρωταθλήματος.
Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, οι προπονήσεις περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό τεχνικών ασκήσεων εντός γηπέδου υπό τις οδηγίες του Νίκου Μακρή, καθώς και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης-ενδυνάμωσης υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Γιώργου Κατσιμπρή, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ροδίων Άθλησις.
Ο σχεδιασμός για τη φετινή χρονιά έγινε με στόχο, η ομάδα να παρουσιάσει μια βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την περσινή, κάνοντας κάποιες μεταγραφές στο ανδρικό τμήμα, αλλά και την προώθηση του βόλεϊ στα Δωδεκάνησα, με τη δημιουργία ακαδημιών και γυναικείας ομάδας.
Εντός των ημερών, θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση των ομάδων (ανδρικής και γυναικείας), μιας και γίνονται ακόμη κάποιες κινήσεις για την ολοκλήρωση των ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in