Τουρνουά μπιτς βόλεϊ μικτών ομάδων στο Κάστρο Κάμελοτ (βίντεο και φωτογραφίες)

Ένα ακόμα επιτυχημένο τουρνουά μπιτς βόλεϊ διοργάνωσαν στις Φάνες η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η τοπική κοινότητα και ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς.Το τουρνουά που είχε φιλανθρωπικό σκοπό, την οικονομική ενίσχυση του «μικρού Άγγελου», στήριξαν ο Δήμος Ρόδου, η Ένωση Αγροτικών Συν/σμών Δωδεκανήσου, η Οινοποιία CAIR, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο ΣΥΔΠΕ Δωδεκανήσου, η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου, το τμήμα ενηλίκων μπιτς βόλεϊ του ΡΣΦΠ Τελχινίς και επιχειρήσεις και εθελοντές από τις Φάνες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην ‘αρένα’ του κάστρου Camelot,

δίπλα στο Βιωματικό Κέντρο Αγροτικής Κληρονομιάς Νοτίου Αιγαίου (πρώτο εργοστάσιο Κ.Α.Ι.Ρ.) στις Φάνες.

Με φόντο το μεσαιωνικό κάστρο Camelot, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στήθηκαν τα δύο μόνιμα γήπεδα μπιτς βόλεϊ που εξόπλισε και πρόσφερε το τμήμα αθλητισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με σκοπό να αναδείξει της μεγάλες δυνατότητες του χώρου και της περιοχής και να συμβάλλει καθοριστικά στη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος του μπιτς βόλεϊ στη ευρύτερη περιοχή.

Η παρουσία στους αγώνες του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για θέματα αθλητισμού κ. Μιχάλη Δρακιού και η συνεχής συνεργασία που έχει με το πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Φανών κ. Βασίλη Νικολίτση έχουν σκοπό την περεταίρω αξιοποίηση και αναβάθμισή  του χώρου σε ένα πλήρες εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο που θα έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενήσει ακόμα και διεθνείς διοργανώσεις.

 

Αγγελική Αγγελή και Δημήτρης Γιώτης οι νικητές

Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή και συμμετείχαν 12 μικτές ομάδες (άνδρας - γυναίκα) που αγωνίστηκαν με σε ομίλους.

Οι πολλοί φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες του Camelot παρακολούθησαν δυνατές και συναρπαστικές αναμετρήσεις που άρχισαν νωρίς το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν υπό το φως των προβολέων με τις απονομές στους νικητές.  

Την 1η θέση κατέκτησαν η Αγγελική Αγγελή και ο Δημήτρης Γιώτης αφού επικράτησαν στον τελικό της ομάδας της Αγγελίνας Κώτη και του Στέλιου Χαριστή με 2-1 σετ (12-15, 15-9 και 11-4).

Οι νικητές είχαν προκριθεί στον τελικό επικρατώντας με 2-1 σετ  της Βάσως Σφήκα και του Μιχάλη Τσιμισίρη ενώ οι Κώτη/Χαριστής νίκησαν στα ημιτελικά τους Ελένη Μητροπούλου / Στέλιο Χαρισίδη.

Συμμετείχαν ακόμη οι ομάδες: Εύη Αντωνά / Ιορδάνης Αυγουστής, Μαίρη Ινγγλέση / Παναγιώτης Μπαλής, Ευρύκλεια Βαρβιδάκη / Κώστας Θεουλάκης, Γωγώ Μαντζάνου / Σάκης Κυπριώτης, Ελίνα Γεντεκάκη /Κώστας Βλάσσης, Κόνη Κλαδίτη / Αποστόλης Χατζημάρκος, Ελβίρα Ζάρβα / Κώστας Κυρίτσης και Κωνσταντίνα Λορέζου / Κωνσταντίνος Κεσίδης.

Παράληλα με το ‘μικτό’ αγώνες επίδειξης έδωσαν οι ανδρικές ομάδες των Μένιου Πηλήρη / Ιωάννη Ιωσήφ, Μιχάλη Τζουμέρκα / Αναστάση Μαγκάνη και Κώστα Καλαμπόκη / Γιώργου Γιακουμίδη.

 

Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο κ. Μιχάλης Δρακιού, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φανών κ. Βασίλης Νικολίτσης, ο κ. Παναγιώτης Μπαλής (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου) και ο Γεν. Γραμματέας του ΣΥΔΠΕ Δωδεκανήσου κ. Νίκος Χατζησταυρίδης.

βίντεο από το τουρνουά

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το τουρνουά (click)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in