Φίλες και φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ

Η αγαπημένη μας ομάδα σας θέλει κοντά της, στον αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη πορεία της στην Ευρώπη. Την Τετάρτη 12-12-2007 αρχίζουν ξανά οι υποχρεώσεις μας στο Champions League με τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ Liu-Jo – Μπουντεγιόβιτσε(Τσεχία) που θα διεξαχθεί στον Εύοσμο στις 20:30.
Με νίκη η ομάδα μας διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα γεμίσει για ακόμα μία φορά το γήπεδο δίνοντας ώθηση στην ομάδα μας για ένα
νέο νικηφόρο ξεκίνημα στην Ευρώπη. Υπενθυμίζεται ότι φέτος λόγω του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΗΡΑΚΛΗ η διοίκηση του ΤΑΠ αποφάσισε τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν και στους αγώνες του Champions League.
Οι φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ μπορούν να προμηθευτούν τα λίγα διαρκείας που έχουν μείνει αδιάθετα από τα γραφεία του Γυμναστικού συλλόγου που βρίσκονται στην Αγ. Δημητρίου 159 Α. Τα γραφεία λειτουργούν από Δευτέρα –Παρασκευή από τις 10π.μ έως 1μμ και το απόγευμα από τις 6μμ έως τις 8μμ.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310207715.Για όσους φίλους του Ηρακλή δεν καταφέρουν να προμηθευτούν έγκαιρα εισιτήρια θα υπάρχει εκδοτήριο στο κλειστό γήπεδο του Ευόσμου δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Παράλληλα στη μπουτίκ του συλλόγου που θα στηθεί στον Εύοσμο για τις ανάγκες του αγώνα θα βρείτε τις νέες φανέλες των παικτών του Ηρακλή.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in