Επεισόδια μέσα στο Τόφαλος




Το χθεσινό πάθημα, που είχε ως θλιβερό αποτέλεσμα δύο σοβαρά τραυματίες (ευτυχώς διέφυγαν τον κίνδυνο), δυστυχώς δεν έγινε μάθημα για την αστυνομία, με συνέπεια να υπάρξουν σοβαρά επεισόδια για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια που οι δύο ομάδες ολοκλήρωναν το ζέσταμά τους, οπαδοί του Ολυμπιακού, βγήκαν ανενόχλητοι εκτός γηπέδου και έκαναν επίθεση στο απέναντι πέταλο που βρισκόντουσαν οι λιγοστοί φίλοι του Παναθηναϊκού. Για ένα δεκάλεπτο δημιουργήθηκε πανικός, καθώς από τη μία κρανιοφόροι χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, ενώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού, προσπαθώντας να αποφύγουν την επίθεση ήρθαν στα δημοσιογραφικά θεωρία. Με την αστυνομία επαναλαμβάνουμε, απούσα για ακόμα μία φορά, οι χούλιγκαν έκαναν ανενόχλητοι το γύρο του γηπέδου, αφού πρώτα πρόλαβαν να κλέψουν μέχρι και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή από συνάδελφο.

Στον αέρα ο τελικός

Όσο περνάει η ώρα και οι δύο ομάδες δεν βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, τόσο οι πιθανότητες να αναβληθεί ο τελικός είναι περισσότερες. Μάλιστα η πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζει πως δεν θέλει να βγει στον αγωνιστικό χώρο και ζητάει να γίνει άλλη μέρα ο τελικός. Παράγοντες και των δύο ομάδων βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, με ανθρώπους του Ολυμπιακού να πηγαίνουν συνεχώς προς τους οπαδούς τους, προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα.


Μικρά-μικρά από το Τόφαλος

17.46: Συνεχόμενες συσκέψεις της αστυνομίας και των παραγόντων των δύο ομάδων. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εγγυούνται την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού.

17:00 Οι δύο ομάδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν έρθει και κάθονται στα δημοσιογραφικά. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την επίθεση των χούλιγκαν υπήρξαν και κάποιοι που έκλεψαν αντικείμενα (laptop) από δημοσιογράφους.

16:53 Επεισόδια σημειώθηκαν μέσα στο γήπεδο, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν επίθεση από πίσω και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν με την αστυνομία για ακόμα μία φορά να δηλώνει απούσα, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού διέσχισαν όλο το γήπεδο και δεν τους εμπόδισε κανένας. Μάλιστα ο κόσμος μετά χειροκροτούσε ειρωνικά την αστυνομία που για ακόμα μία φορά πιάστηκε στον ύπνο.

16:45 Έκαναν την εμφάνισή τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού μαζικά και η ατμόσφαιρα με συνθήματα εκατέρωθεν ζεστάθηκε...

16:42 Παρουσία και των δύο προέδρων, τόσο του Παναθηναϊκού Αλέξανδρου Έλληνα, όσο και του Ολυμπιακού Γιάννη Συγγελίδη, θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Οι δύο ισχυροί άνδρες έχουν πάρει τις θέσεις τους στα επίσημα και περιμένουν φυσικά ο καθένας από τη πλευρά του, να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

16:25 Όσο περνάει η ώρα ο κόσμος κάνει όλο και περισσότερο την εμφάνισή του. Οι κερκίδες απέναντι από τα δημοσιογραφικά, στο κέντρο δηλαδή του γηπέδου έχουν αρχίσει να γεμίζουν, ενώ η εικόνα στα δύο πέταλα δεν έχει αλλάξει και πολύ. Η διαφορά είναι πως σε αυτό των φίλων του Ολυμπιακού έχουν προστεθεί τα πανό των Νίκαιας και Χαλκίδας.

16:07 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν προθέρμανση μπροστά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και το αντίθετο, όμως μετά τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες άλλαξαν αμφότερες πλευρές.
15:57 Πολύ λίγος ο κόσμος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο. Από πλευράς φίλων του Παναθηναϊκού, δεν ξεπερνάνε τους είκοσι, χωρίς να έχουν αναρτήσει κάποιο πανό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι λίγο περισσότεροι και ήδη έχουν βάλει πανό από Κιάτο, Ναύπακτο, Νέα Λιόσια και Μενίδι.

Δρακόντεια τα μέτρα…
Πραγματικό φρούριο θυμίζει στον σημερινό τελικό το γήπεδο, αλλά και ο περιβάλλοντας χώρος του Δ. Τόφαλος. Η αστυνομία, έχει λάβει χωρίς υπερβολή δρακόντεια μέτρα και μάλιστα εκτός από τις διμοιρίες που βρίσκονται έξω από το γήπεδο και τους αστυνομικούς που έχουν χωρίσει τις εξέδρες μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του τελικού, υπάρχουν και αστυνομικές δυνάμεις και στο δρόμο προς το γήπεδο, τόσο από τους επαρχιακούς δρόμους, όσο και από την Εθνική.


Προστατευτικά σε στατιστική υπηρεσία και τηλεόραση

Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, λέει ο θυμόσοφος λαός μας και κατά τον σημερινό τελικό, την τηρούν κατά γράμμα. Συγκεκριμένα πάνω από την στατιστική υπηρεσία, που βρίσκεται κάτω από το πέταλο που θα φιλοξενήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, έχουν βάλει προστατευτικό κάλλυμα, όπως και σε ανθρώπους που καλύπτουν για λογαριασμό της ελληνικής τηλεόρασης το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in