Αναβλήθηκε ο τελικός

Για ακόμα μία φορά οι ανεγκέφαλοι έδρασαν και χάλασαν μία γιορτή του αθλητισμού. Οπαδοί των δύο αιωνίων δεν... χόρτασαν το Σαββάτο και είπαν να συνεχίσουν τα επεισόδια και την ημέρα του τελικού του Κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ, με αποτέλεσμα ο τελικός να μην διεξαχθεί.




Η μεριά του Παναθηναϊκού ζήτησε να εκκενωθεί το γήπεδο, αλλά ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Συγκελίδης τόνισε ότι μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Λίγο αργότερα ο Τάσος Τεντζέρης είπε στον Προσαλίκα ότι οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να κατεβούν να παίξουν ακόμα και σε κενές εξέδρες.




Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είχε νέες συζητήσεις με την πλευρά του Παναθηναϊκού, η οποία ζήτησε να εκκενωθεί το γήπεδο και μετά ο κ. Γιαννακόπουλος θα αποφασίσει αν η ομάδα θα κατεβεί να αγωνιστεί. Η πλευρά του Ολυμπιακού δεν συμφώνησε και συνέχισε να υποστηρίζει ότι μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Η Αστυνομία τόνιζε ότι θα πρέπει να συνεργαστούν οι "ερυθρόλευκοι" για να ξεκινήσουν την εκκένωση.


Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να φύγουν οι οπαδοί του, καθώς περιμετρικά του γηπέδου υπήρχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού που περίμεναν.

Από τα επεισόδια η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in