Πρωταθλητές οι έφηβοι του Ηρακλή!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι έφηβοι του Ηρακλή κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μιχάλη Κυριακού αφού στον ημιτελικό ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ολυμπιακού, τη Μεγ.Δευτέρα επικράτησαν στο μεγάλο τελικό με 3-2(25-20, 13-25, 25-20, 14-25, 17-15) της ομάδας του Πανελληνίου και διατήρησαν τα κεκτημένα. Με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη σεζόν έχοντας στεφθεί αρχικά πρωταθλητές ΕΠΕΣΘ και στη συνέχεια πρωταθλητές Ελλάδας.

Η κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αντιπροσωπεύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομών του Ηρακλή υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μπερμπέρογλου. Η σωστή επιλογή παικτών και προπονητών σε συνδυασμό και με άρτια οργάνωση συνθέτουν το ψηφιδωτό της επιτυχίας.

Οι πρωταθλητές

Η σύνθεση του Ηρακλή (Κυριακού): Μιχαηλίδης, Κολτσιάκης, Γάτσης, Παλέντζας, Εφραιμίδης, Τσολάκος, Ρωμαλιάδης , Χαραλαμπίδης, Μαυροβουνιώτης, Χατζηπαραδείσης, Στεφανίδης, Μπερμπέρογλου.

Στην αντίστοιχη διοργάνωση των νεανίδων ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Άργους με 3-2 σετ (22-25, 22-25, 25-20, 31-29, 15-13) στον ημιτελικό και τη Μεγ. Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στον μικρό τελικό.

Η σύνθεση του Ηρακλή (Τζιουμάκας): Τσοχατζή, Συμεωνίδου, Δαουλτζόγλου, Κωνσταντινίδου, Τσιούκαρη, Γιαννακοπούλου, Αναγνώστου (λ), Ταχτατζή, Μπούρα, Ζιούτα, Ζαμπουρλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in