Νικητής η φιλοξενία των Κυπρίων

Με την υπόσχεση του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Δαμιανού Χατζηδαμιανού, ότι το Cyprus Golden Cup θα συνεχιστεί και το 2010 και με μία φαντασμαγορική αλλά και συγκινητική τελετή απονομών, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Ελληνοκυπριακό τουρνουά Beach Volley στη Λεμεσό. Νικητές στον μεγάλο και συναρπαστικό τελικό οι Κωστακόπουλος / Ταμπουρατζής που μετά από αγώνα θρίλερ επικράτησαν των Koysnaref / Αποστόλου με 2-1 σετ (21-13, 17-21, 20-18). Συγκίνηση προκάλεσε στην τελετή απονομών η ομάδα Κίτσου / Τέζα που ανέβηκε στο βάθρο κρατώντας την Κυπριακή σημαία (όλες οι ομάδες του βάθρου ήταν ελληνικές).
Με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία των Κυπρίων διοργανωτών μίλησαν όλοι οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο του Cyprus OPAP Golden Cup που ολοκληρώθηκε στην Λεμεσό.


Η Πόλα Κίτσου που κρατούσε την σημαία της Κύπρου ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, είπε: "Ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους Κυπρίους, οι οποίοι με φιλοξενούν από τον Μάιο με τον καλύτερο τρόπο".
Κώστας Ταμπουρατζής: "Αφιερώνω στους Κυπρίους διοργανωτές και στον κόσμο του volley της μεγαλονήσου το χρυσό μετάλλιο. Τους ευχαριστώ για την συμπαράσταση και σαν προπονητής και τους συγχαίρω για την προσπάθεια που κάνουν να αναβαθμίσουν το beach volley".
Νίκος Κωστακόπουλος: " Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές για την ζεστή φιλοξενία. Για μένα έχει ιδιαίτερη αξία το χρυσό μετάλλιο που πήρα ταυτόχρονα με την Αθηνά (Δηλαβέρη). Είμαι 35 ετών αλλά αρχίζω να κατεβαίνω στα 34.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in