«Ενθουσιασμένη στον Ηρακλή»

Πριν λίγα χρόνια είχε αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε τουρνουά και πλέον ανήκει στην κυανόλευκη οικογένεια. «Αυτή η ομάδα που βλέπω τώρα στο Κατσάνειο είναι πολύ καλύτερη και... Ευρωπαία», δηλώνει η πασαδόρος του Γηραιού Όλγα Ράονιτς στη BLUEARENA και ονειρεύεται διακρίσεις με τη νέα της ομάδα.

Εδώ και μέρες η Όλγα Ράονιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προπονείται με τον Ηρακλή. Η Σερβίδα πασαδόρος άφησε την πατρίδα της και πλέον θα δοκιμάσει την τύχη της στο ελληνικό πρωτάθλημα, για το οποίο λέει τα καλύτερα.

Η Ράονιτς μίλησε στη BLUEARENA για την απόφαση της να συνεχίσει την καριέρα της στον Ηρακλή, τις προσωπικές της φιλοδοξίες αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού της.

«Δεν γνωρίζω πολλά για τον Ηρακλή αλλά βλέπω, αν και είναι νωρίς ακόμα, πως έχει καλό υλικό. Είχα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή πριν λίγα χρόνια σε ένα τουρνουά και πλέον παρατηρώ ότι η ομάδα αυτή είναι ακόμα καλύτερη. Αν και δεν είναι πολλές μέρες εδώ νιώθω όμορφα και με βοηθούν οι συμπαίκτριες μου για αυτό, ειδικά η Τατιάνα Λιουνένοβα, με την οποία μιλάμε και την ίδια γλώσσα».

Όσο για τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» στους κυανόλευκους και τους στόχους της, η Σερβίδα πασαδόρος ανέφερε: « Ήθελα να παίξω στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη και ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου εδώ, σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Από... μικρή στα βάσανα και διεθνής στις εθνικές ομάδες νεανίδων και κορασίδων της χώρας της, η Ράονιτς έμαθε να παίζει γρήγορο βόλει. Κάτι που όπως μας είπε θέλει να κάνει και με τη φανέλα του Ηρακλή: «Θέλω να παίζω γρήγορα και να μοιράζω σωστά τη μπάλα στις συμπαίκτριες μου».

Αναδημοσίευση από http://bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in