ΒΟΜΒΕΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗ


«Όλο το καλοκαίρι ήμουν εκτός Εθνικής γιατί είπα όχι σε κάποια ομάδα. Ξαφνικά ήρθα και έπαιξα βασικός. Είναι τιμή μου που ανήκω στον Ηρακλή». Με αυτές τις ατάκες αποχαιρέτησε ο Κώστας Προύσαλης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας, μετά και τη σημερινή (10/9) ήττα από την Πολωνία με 3-0 σετ.

Χείμαρρος ήταν στις δηλώσεις του ο Κώστας Προύσαλης, αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας κόντρα στην Πολωνία. Ο διεθνής πασαδόρος του Ηρακλή που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις δεν ξέχασε το γιατί ήταν εκτός Εθνικής όλο το καλοκαίρι και χαρακτήρισε εκ νέου τιμή του να φορά τα κυανόλευκα του Γηραιού τη νέα σεζόν.

«Μπορούσαμε να πάμε και μακρύτερα. Αν είχαμε καλό προγραμματισμό θα ήμασταν τώρα στην τετράδα. Η δουλειά που κάναμε αυτές τις 40 ημέρες φάνηκε. Η Εθνική έχει μέλλον και υπάρχουν παιδιά που έχουν όρεξη. Τώρα είναι στο χέρι της Ομοσπονδίας να μας βοηθήσει να φτάσουμε ψηλά», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει: «Φεύγω γεμάτος με όσα έζησα εδώ. Από εκεί που ήμουν εκτός Εθνικής επειδή είπα όχι σε κάποια ομάδα, ξαφνικά έγινα βασικός στο Ευρωπαϊκό. Πλέον σκέφτομαι μόνο τον Ηρακλή και είναι τιμή μου που ανήκω σε αυτή την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in