Κοβάσεβιτς: «Να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ της έδρας»


Ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του ΑΡΗ Μαρμούρη ενόψει του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό (στις 18:30), ο οποίος θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός των «κιτρίνων», Γιώργος Οικονομίδης, έχει πλήρες το «οπλοστάσιό» του, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ μετά το πέρας της προπόνησης, οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε βίντεο τον προσεχή αντίπαλό τους στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή.
Από την πλευρά του, ο Σέρβος ακραίος των «κιτρίνων», Νίκολα Κοβάσεβιτς τόνισε αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα, είναι ένα δύσκολο ματς, το οποίο απαιτεί από εμάς να είμαστε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, αν θέλουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος», για να προσθέσει: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τους τόσους τίτλους που έχει κατακτήσει. Θεωρώ ότι είναι δυσκολότερος αντίπαλος απ΄ ότι η ΑΕΚ, την οποία κι αντιμετωπίσαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, γι΄ αυτόν τον λόγο κι εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Αναφορικά με το ποια θα είναι τα «όπλα» των «κιτρίνων», ο διεθνής ακραίος είχε να πει: «Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, για να φτάσουμε στην κατάκτηση του δεύτερου θετικού αποτελέσματος. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα απ΄ ότι την περασμένη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ και να μάθουμε μέσα από τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο ματς». Τέλος, ο έμπειρος παίκτης δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΑΡΗ, η παρουσία των οποίων είναι αναγκαία, όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα των «κιτρίνων»: «Θέλουμε πολύ τον κόσμο στο πλευρό μας, καθώς αντλούμε δύναμη απ΄ αυτόν κι εμείς, από την πλευρά μας, θα του υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε το παν, για να του δώσουμε την χαρά της νίκης. Η υποστήριξή του είναι πολύ σημαντική κι αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι».
Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, επεσήμανε: «Έχω επισημάνει στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στον αντίπαλό μας, τον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία, αν της αφήσει εξ αρχής τα περιθώρια, να κάνει το παιχνίδι της, τότε μπορεί να σου κάνει την ζημιά», για να προσθέσει, ερωτηθείς αν περιμένει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα «ξεσπάσουν» στον ΑΡΗ, μετά την ήττα τους από τον Ηρακλή στην πρεμιέρα: «Δεν τίθεται θέμα, αν θα «ξεσπάσει» ο Ολυμπιακός σε εμάς ή όχι. Εμείς περιμένουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε έναν Ολυμπιακό, ο οποίος θα είναι προφανώς καλύτερος από τον αγώνα του με τον Ηρακλή, ενώ εμείς θα πρέπει να προσέξουμε το σέρβις μας και σίγουρα να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ της έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in