Παραίτηση Αρταβάνη


Την παραίτηση του από προεδρία του ΤΑΠ Ηρακλής υπέβαλλε χθες το πρωί ο Νίκος Αρταβάνης. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του «κυανόλευκου» τμήματος που έχει συνδέσει το όνομα του με τις περισσότερες επιτυχίες του Γηραιού έστειλε εγγράφως χθες το πρωί στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου την παραίτηση του από πρόεδρος και μέλος του ΤΑΠ Ηρακλής μία εβδομάδα μετά και την έναρξη του πρωταθλήματος, και την επιβλητική νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το «Μ» με τον μέχρι πρότινος πρόεδρος Νίκο Αρταβάνη ο ίδιος τόνισε: «Το βράδυ της Τετάρτης που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε μία σύσκεψη στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου μεταξύ του προέδρου του ΓΣ Ηρακλή Δημήτρη Τριανταφύλου, του αντιπροέδρου Τάσου Αδαμίδη, του εφόρου του γυναικείου τμήματος και μέλος του ΓΣ Βαγγέλη Μπερμπέρογλου και παρουσία εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών της Αυτόνομης Θύρας 10. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης με πήρε τηλέφωνο ο κ.Τριανταφύλλου καθώς από τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών έγιναν παράπονα και τέθηκε θέμα παραίτησης μου από το τμήμα. Και μόνο ότι τέθηκε ένα τέτοιο ζήτημα για το πρόσωπο μου θεώρησα σωστό την επομένη το πρωί να υποβάλλω την παραίτηση μου για το καλό του συλλόγου. Ελπίζω η παραίτηση μου να λειτουργήσει θετικά».
Το «Μ» ως όφειλε επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή Δημήτρη Τριανταφύλλου ο οποίος όμως ήταν εκτός πόλεως. Ο πρόεδρος του κυανόλευκου συλλόγου θα τοποθετηθεί επί του θέματος μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in