Μιλιβόγιεβιτς: «Να συνεχίσουμε έτσι»


Ο Αλεξάντερ Μιλιβόγιεβιτς υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη, που μαζί τους Νίκο Ρουμελιώτη και Νίκολα Κοβάσεβιτς, οδήγησαν τους «κίτρινους» στην πολύ σπουδαία νίκη τους επί του Ολυμπιακού το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών με 3-2 σετ.
Ο Σέρβος ακραίος της ομάδας, σε δηλώσεις του τόνισε αναφορικά με τη σημασία του θετικού αυτού αποτελέσματος: «Πετύχαμε χωρίς αμφιβολία μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ΄ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός μάς δυσκόλεψε αρκετά, αλλά στα σημεία που έπρεπε, εμείς ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα», για να προσθέσει: «Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και πιο εύκολα, αλλά το ότι δεν ήμασταν σταθεροί στην απόδοσή μας καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, μας στοίχισε. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε, στρέφοντας πλέον την προσοχή μας στον Πανελλήνιο. Πάντως, θεωρώ ότι τέτοιου είδους νίκες θα μας βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι κι ελπίζουμε ακόμα καλύτερα».
Επίσης, ερωτηθείς σχετικά με τη δική του απόδοση, ο 26χρονος παίκτης του ΑΡΗ Μαρμούρη είχε να πει: «Είμαι ευχαριστημένος από την δική μου απόδοση, αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία για μένα είναι ότι όλη η ομάδα αγωνίστηκε πολύ καλά κι έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι συγκριτικά με το πρώτο ματς απέναντι στην ΑΕΚ και το σίγουρο είναι ότι όσο περνάει ο χρόνος, τόσο θα παίζουμε κι εμείς ακόμα καλύτερα».
Τέλος, ο Αλεξάντερ Μιλιβόγιεβιτς δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί και στους εκπληκτικούς, όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος, φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Οικονομίδη: «Οι φίλαθλοί μας είναι εκπληκτικοί κι όλοι μέσα στην ομάδα θέλουμε να παίζουμε γι΄ αυτούς. Η παρουσία τους στο ματς με τον Ολυμπιακό μάς βοήθησε πάρα και πλέον τους περιμένουμε στο επόμενο εντός έδρας ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in