Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δηλώσεις


Οι δηλώσεις των προπονητών και των Νικούλη, Χαντάβα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη.

Γιάννης Νικολάκης: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική και δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Όμως θέλω να επισημάνω ότι το άθλημά μας θα πρέπει να παραμείνει μακριά από ενέργειες που τραυματίζουν το κύρος του. Πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να το προστατέψουμε και να το ανεβάσουμε ψηλά στη συνείδηση των φιλάθλων. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά.»

Βάσω Νικούλη: «Είναι σημαντικό που βρίσκονται πλέον κοντά μας και οι ξένες αθλήτριες και μπορούμε να δουλεύουμε πιο δυνατά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη.»

Ευαγγελία Χαντάβα: «Κοιτάμε με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Προσαρμόστηκα εύκολα, με την βοήθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού.»

Τάκης Φλώρος: «Δεν θυμάμαι ποτέ να ήμουν σε πάγκο και να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά με τον αντίπαλο. Όμως το γνωρίζαμε αυτό δεν υπήρξε καμία έκπληξη για εμάς. Τα κορίτσια έκαναν την προσπάθεια τους.
Ο Παναθηναϊκός από όσο τον θυμάμαι παίζει στη Λεωφόρο. Τώρα αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε έδρα. Σίγουρα θα μας επηρεάσει αλλά θα το συνηθίσουμε κι εμείς και ο κόσμος. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, έχω κάποιους ενδοιασμούς για το επίπεδο, αλλά πιστεύω ότι ένας ανταγωνισμός θα υπάρχει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in