Οικονομίδης: «Κινητήριος δύναμή μας η θέληση»



Με μία προπόνηση το μεσημέρι της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ Μαρμούρη ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Πανελλήνιο στην Αθήνα. Στη συνέχεια, η αποστολή των «κιτρίνων» αναχώρησε αεροπορικώς για την πρωτεύουσα, με το «οπλοστάσιο» του Γιώργου Οικονομίδη να είναι πλήρες.



Ο τεχνικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, σε δηλώσεις του, τόνισε αναφορικά με το ματς με τους «ολυμπιονίκες»: «Η προετοιμασία καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας κύλησε, όπως ακριβώς το περίμενα. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ η θέληση για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι αυτή που κυριαρχεί», για να προσθέσει: «Εξάλλου, θεωρώ ότι η θέλησή μας αυτή θ΄ αποτελέσει και την κινητήριο δύναμη για το διπλό. Θεωρώ ότι μπορούμε να επιστρέψουμε με τους βαθμούς της νίκης στην Θεσσαλονίκη, αρκεί να παίξουμε όπως ξέρουμε».
Από την πλευρά του, ο κεντρικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Χρήστος Κιόσης, είχε να πει: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς γνωρίζουμε ότι μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Πανελλήνιο. Είμαστε απόλυτα υγιείς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, και πανέτοιμοι για να πάρουμε το τρίποντο. Μπορεί η αποστολή μας να είναι δύσκολη, αλλά αποδείξαμε και στα δύο προηγούμενα ματς με ΑΕΚ κι Ολυμπιακό ότι δεν φοβόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να εκμεταλλευτούμε τυχόν αδυναμίες του αντιπάλου μας, ώστε να κάνουμε το «3 στα 3»».
* Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:00 στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου και θα μεταδοθεί απευθείας από το (Novasports 3). Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Γεροθόδωρος (Αθήνας) και Μυλωνάκης (Αθήνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in