Πετρογλου: «H σημαντικότερη νίκη»



Ένας από τους παίκτες της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ που την βοήθησαν ώστε το Σάββατο να φτάσει στη νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Θεσσαλονίκη ήταν ο ακραίος Πέτρος Πετρογλου.
Ο Εβρίτης ακραίος μίλησε στο «eapatron.gr» τόσο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όσο και για το παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς….


Ποιο ήταν το κλειδί για τη νίκη μέσα στον ΠΑΟΚ;
Π.Π.: «Αυτό που νομίζω ότι έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο είναι ότι όλοι οι παίκτες σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων στα κρίσιμα σημεία και πήραμε μια σημαντική νίκη. Κάθε νίκη είναι σημαντική αλλά αύτη πιστεύω ότι είναι σημαντικότερη γιατί επετεύχθη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία θα προβληματίσει όλους τους αντιπάλους και ειδικότερα μέσα στην έδρα της. Από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντικό που δείξαμε ότι βρίσκουμε σιγά σιγά τους ρυθμούς μας και βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητές μας».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς την Τετάρτη;
Π.Π.: «Δεν ξέρω καλά την ομάδα τον Απόλλων Καλαμαριάς αλλά όπως κόντρα σε όλους τους αντιπάλους, έτσι και σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και μάλιστα χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια. Πιστεύω πάντως ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι και θα δείχνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».

Ο ανταγωνισμός στη θέση του ακραίου, πιστεύεις ότι κάνει καλό στην ομάδα;
Π.Π.: «Ο ανταγωνισμός ασφαλώς και κάνει καλό σε μια ομάδα η οποία βγαίνει μόνο κερδισμένη όταν έχει πολλούς καλούς παίκτες στην ίδια θέση. Σε αυτό έχει βοηθήσει και ο προπονητής της ομάδας ο οποίος κρατά τις ισορροπίες με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι πολύ καλό ανάμεσα στους παίκτες και αυτό μόνο οφέλη έχει στο σύλλογο.

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος την φετινή περίοδο;
Π.Π.: «Όλοι οι παίκτες έχουν προσωπικούς στόχους αλλά πιστεύω ότι για όλους το κυριότερο είναι να βοηθήσουν την ομάδα που αγωνίζονται να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και να πετύχει τους στόχους της. Οι προσωπικοί στόχοι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, το σημαντικότερο είναι να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in