Μπαμπαλιούτας : Ιδανική πρεμιέρα"

Επιστροφή στην δράση για τους κυανόλευκους που από σήμερα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο. Ο τεχνικός του Ηρακλή Χάρι Μπρόκινγκ από την πρωινή ακόμα προπόνηση φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχεια. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα αλλά για να έχει αξία θα πρέπει η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθεια της με την ίδια ακριβώς διάθεση.

Από την πλευρά του το λίμπερο της ομάδας Λάμπης Μπαμπαλιούτας που συνδύασε την επιστροφή του στον Ηρακλή με μία σπουδαία νίκη τόνισε: «Ξεκινήσαμε ιδανικά τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Το ξέραμε από την αρχή ότι ήμασταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Ολυμπιακό. Το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτιόνταν από τη δική μας απόδοση. Το παιχνίδι φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν έτσι όπως μαρτυράει το τελικό σκορ. Ήμασταν όμως καλύτεροι σε όλους τους τομείς και αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν κάναμε λάθη παρά το ότι είμαστε μία νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Τέτοιες νίκες για μία καινούρια ομάδα όπως είμαστε εμείς τέτοιες νίκες εκτός από τη βαθμολογική σημασία παίζουν σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία μας».

Αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας είπε: «Όλοι δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Παίξαμε σαν ομάδα και κερδίσαμε. Αυτό μαρτυράει και το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Εάν θέλουμε να επικεντρώσουμε στα στοιχεία που μας οδήγησαν στη νίκη είναι πρώτον το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα , το ταλέντο και η καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Εξάλλου το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα φαίνεται και από τον τρόπο που πανηγυρίζει η ομάδα το κάθε κερδισμένο πόντο αλλά και από τον τρόπο που λειτουργεί μετά από έναν χαμένο πόντο». Για τη συνέχεια ο έμπειρος αθλητής του Ηρακλή τόνισε: «Αυτό που προέχει τώρα για εμάς είναι να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες που εντοπίσαμε μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να είμαστε καλύτεροι στον αγώνα με τον Πανελλήνιο. Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Ελπίζω η νίκη επί του Ολυμπιακού να ζέστανε τον κόσμο μας έτσι ώστε το γήπεδο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα να είναι γεμάτο. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο γιατί ο Πανελλήνιος έφτιαξε καλή ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Ήδη ο προπονητής μας το πρωί μας επισήμανε τις δυσκολίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in