Ρουμελιώτης: «Το καλύτερο δώρο!»


Την τιμή του έχει σήμερα ο διαγώνιος του ΑΡΗ Μαρμούρη, Νίκος Ρουμελιώτης, κι όχι άδικα, αφού ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας έχει τα γενέθλιά του, συμπληρώνοντας το 31ο έτος της ηλικίας του. Μάλιστα, ο έμπειρος αθλητής έχει έναν παραπάνω λόγο να χαίρεται, καθώς υπήρξε κι ο κορυφαίος παίκτης των «κιτρίνων», συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος το απόγευμα της Κυριακής. Άλλωστε, όπως ο ίδιος φρόντισε να παραδεχτεί: «Το διπλό που πετύχαμε στην ΑΕΚ ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου!».
Ο ίδιος, εξάλλου, φρόντισε να επιβεβαιώσει πλήρως τον τίτλο που τον συνόδευσε κατά τη μεταγραφή του στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι ότι θ΄ αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο στην επίθεση της ομάδας αυτής. Εξάλλου, παρατηρώντας το 65% του στην επίθεση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» της Αθήνας, καταλαβαίνει κανείς αμέσως το γιατί. Ο ίδιος δήλωσε πανταχού παρών, όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του, πήρε τους «κίτρινους» στην πλάτη του, βοηθώντας τους να ξεκολλήσουν από το ισόπαλο 11-11 στο πρώτο σετ, αφού χάρη σ΄ ένα δικό του «ξέσπασμα» στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου σετ και στη συνέχεια, με την σταθερότητα στο παιχνίδι του, συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη του θετικού αποτελέσματος.
Ο έμπειρος διαγώνιος, αναφερόμενος στην αξία αυτής της νίκης του ΑΡΗ Μαρμούρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, το οποίο μας επέτρεψε να ξεκινήσουμε με το…δεξί τις υποχρεώσεις μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το ζητούμενο είναι φυσικά να έχουμε κι ανάλογη συνέχεια», για να προσθέσει: «Η αξία της νίκης μας, μάλιστα, είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς και τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Μέχρι τώρα, όλοι φρόντιζαν να παρουσιάσουν μία ΑΕΚ αρκετά ταλαιπωρημένη από πάσης φύσεως προβλήματα, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Η Ένωση διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και σαφώς παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη απ΄ αυτήν την ΑΕΚ, που εμείς περιμέναμε ν΄ αντιμετωπίσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Το σίγουρο είναι ότι, αν συνεχίσει έτσι, τότε θα μπορέσει να κάνει τη ζημιά σε πολλούς αντιπάλους».
Επίσης, σχολιάζοντας αναφορικά με το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι για την ομάδα του, είπε: «Το θετικό είναι ότι παίξαμε καλό βόλεϊ, με εξαίρεση το δεύτερο σετ, όπου πάθαμε κυριολεκτικά μπλακ-άουτ, καθώς ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και σίγουρα δεν θέλουμε να επαναληφθεί και στο μέλλον τέτοια εμφάνιση, όπως αυτή του δεύτερου μέρους», ενώ συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι τα επίσημα παιχνίδια που δώσαμε για το Βαλκανικό Κύπελλο μας βοήθησαν πολύ, αφού αποκτήσαμε ωριμότητα και σοβαρότητα στο παιχνίδι μας».
Επίσης, ο Νίκος Ρουμελιώτης δεν παρέλειψε να δηλώσει ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα, που επικρατούσε στο κλειστό γήπεδο του Νέου Ηρακλείου: «Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε μία πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα. Εύχομαι τέτοιο θερμό κλίμα να επικρατεί σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, με μόνο μελανό σημείο την στιγμή που οι φίλαθλοι των γηπέδων αναφέρθηκαν άσχημα στο όνομά μου στο τέλος του τρίτου σετ. Καλό θα ήταν ν΄ αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις, που σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν στην προαγωγή του αθλήματος».
Τέλος, ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, ερωτηθείς για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, που τον φέρνει αντιμέτωπο με την παλιά του ομάδα, τον Ολυμπιακό, είχε να πει: «Πάμε για την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα κι ελπίζω ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας σ΄ αυτήν την προσπάθεια, δεδομένου ότι πρόκειται και για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για τη φετινή χρονιά», για να συμπληρώσει: «Μπορεί απέναντί μας να έχουμε τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκα τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν πρόκειται να με επηρεάσει εμένα προσωπικά καθόλου. Είμαι πάνω απ΄ όλα επαγγελματίας, είμαι φέτος παίκτης του ΑΡΗ Μαρμούρη και θα κάνω το παν για να κερδίσει η ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in