Νικολάκης: ''Σοβαρότητα και σεβασμός"

Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία για την Α1 βόλεϊ γυναικών με την ομάδα του Ολυμπιακού να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη, την Παρασκευή (16/10, 21:00, Novasports 7).

Η ομάδα του "τριφυλλιού" θα παραταχθεί με τις αναπληρωματικές της, καθώς η πλειοψηφία των βασικών της παικτριών είναι τιμωρημένη από την περσινή περίοδο. Με στέρηση φίλαθλου ιδιότητας για ένα μήνα τιμωρήθηκαν οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, για το υβριστικό σύνθημα "ΤΣΟ & ΛΟ", που αναγραφόταν στα μπλουζάκια που φόρεσαν στην απονομή του περσινού πρωταθλήματος.


Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιάννης Νικολάκης ζήτησε από τις παίκτριές του να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, και να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με σοβαρότητα και σεβασμό.

Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στο επίσημο site του Ολυμπιακού ανέφερε: "Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα της σύνθεσης με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός. Αυτό που ζήτησα από τις αθλήτριές μου είναι να παίξουμε με σοβαρότητα και με σεβασμό προς τον αντίπαλο όπως άλλωστε θέλω να συμβαίνει σε κάθε αγωνιστική ανεξαρτήτως της ομάδας που θα αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να μην αποπροσανατολιστούμε και να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα", ήταν τα λόγια του κόουτς, για να συνεχίσει από εκεί και πέρα, η αρχηγός Κατερίνα Νικολαΐδου.

"Είμαστε χαρούμενες που τελείωσε η άχαρη περίοδος της προετοιμασίας και ξεκινά επίσημα η αγωνιστική περίοδος. Είμαι αισιόδοξη για την ομάδα καθώς επικρατεί άριστο κλίμα μεταξύ μας και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Η πρεμιέρα μας φέρνει αντιμέτωπες με τον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν εξετάζουμε τη σύνθεση με την οποία θα παραταχθεί η αντίπαλη ομάδα. Πρέπει να ασχοληθούμε με τη δική μας απόδοση ώστε να κάνουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με το δεξί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in