Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Οικονομίδης στον «ΑΡΗΣ FM 92,8»


Στον «ΑΡΗΣ FM 92,8»και στην εκπομπή «»Με όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗ, Νίκος Παπαδόπουλος κι ο προπονητής των «κιτρίνων», Γιώργος Οικονομίδης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΡΗ ανέφερε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι, ωστόσο, αυτό που μας ευχαριστεί είναι ότι βλέπουμε πως η ομάδα λειτουργεί σωστά κι ότι αυτή η πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται, αποδίδει καρπούς. Κάθε χρόνο θέλουμε να βλέπουμε τον ΑΡΗ ψηλά. Η ομάδα φέτος παίζει καλό βόλεϊ κι ο κόσμος δείχνει ν΄ αγκαλιάζει αυτή μας την προσπάθεια, ειδικά όταν κερδίζεις ομάδες, όπως είναι ο νταμπλούχος Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ μέσα στην έδρα της. Βέβαια, πάνω απ΄ όλα το ζητούμενο είναι η διάρκεια, αλλά θεωρούμε ότι έχουν τεθεί οι βάσεις γι΄ αυτό». Επίσης, σε ερώτηση σχετικά με το αν οι φετινές επιλογές δικαιώνουν τους ανθρώπους του ΑΡΗ φέτος, ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε να πει: «Μέχρι στιγμής, η υλοποίηση του σχεδιασμού λειτουργεί σωστά. Η ομάδα προσπαθεί κάθε χρόνο να φέρνει διακρίσεις στον σύλλογο. Το να πάρει φυσικά κάποιον τίτλο αποτελεί τον διακαή μας πόθο, αλλά η ανοδική πορεία που έχει τα τέσσερα τελευταία χρόνια και το γεγονός ότι συγκαταλέγεται πλέον μέσα στις 4-5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, μας ικανοποιεί απόλυτα όλους».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, επεσήμανε: «Το στοίχημά μας φέτος είναι να μην χαριστούμε σε κανέναν κι ότι θ΄ αγωνιζόμαστε για τον κάθε πόντο. Εξάλλου, η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι τέτοια φέτος, που θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, να διαβάζεις σωστά τον αντίπαλό σου και να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρον τις αδυναμίες του. Εμείς διαθέτουμε έμπειρους παίκτες, ενώ ένα σημαντικό στοιχείο για κάθε ομάδα είναι η νοοτροπία. Εμείς φροντίσαμε να «παντρέψουμε» τις δύο κατηγορίες αθλητών που υπάρχουν: αυτούς, οι οποίοι ταιριάζουν στη νοοτροπία της ομάδας κι αυτούς, που προσπαθούν να την καλλιεργήσουν. Τα αποτελέσματα νομίζω ότι είναι ήδη ορατά.»

Επιπλέον, ερωτηθείς σχετικά με το αν οι προϋποθέσεις που τους δίνει η διοίκηση το ΑΡΗ είναι επαρκείς για να προχωρήσουν, είχε να πει: «Οι συνθήκες στον σύλλογο είναι ιδανικές για όλους κι αυτό άλλωστε αποτελεί το έναυσμα για να γίνει μία συντονισμένη προσπάθεια. Θα πρέπει, όμως, ν΄ αφήσουμε στην άκρη το καλό ξεκίνημα, καθώς δεν θα πρέπει να εφησυχαστούμε σ΄ αυτό», ενώ αναφορικά με το επόμενο ματς: «Επόμενος αντίπαλός μας είναι την Δευτέρα ο Πανελλήνιος, μία επικίνδυνη ομάδα, η οποία βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in