H ΕΑΠ Λουξ παρουσιάσε ομάδα, στόχους, χορηγούς


Το μεσημέρι της Τρίτης, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ για την αγωνιστική περίοδο 2009-10. Παραβρέθηκαν παίκτες και τεχνική ηγεσία, σύσσωμο το Δ.Σ. του ΤΑΑ ΕΑΠ Λουξ, πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης και εκπρόσωποι χορηγών.
Την παρουσίαση έκανε ο Γκας Καραγιάννης ο οποίος είναι υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΕΑΠ Λουξ και αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ΕΑΠ Λουξ, Μανόλη Ρογδάκη ο οποίος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την παρουσία τους, πρώτα από όλα να πω ότι η ομάδα δεν γεννήθηκε από παρθενογένεση, προηγούμενες διοικήσεις που έκανα την δική τους προσπάθεια και να πούμε ότι η ομάδα ανέβηκε στην Α1 Εθνική με πρόεδρο τον κ. Γασπαρινάτο και προπονητή τον Α. Αγγελόπουλο.
Με ημιεπαγγελματική λειτουργία η ομάδα κατάφερε να φτάσει μέχρι και την 5η θέση της Α1 Εθνικής.
Εκείνη την εποχή επειδή ήμουν και μέλος του Δ.Σ., υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, έλλειψη οργάνωσης και έπρεπε να γίνει κάτι για να για να προχωρήσει με οικονομική ευρωστία.
Τότε ξεκινήσαμε να οργανωνόμαστε επαγγελματικά και πρωτεργάτης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο στενός μου συνεργάτης Ανδρέας Συνοδινός και η ομάδα χρωστά αρκετά σε αυτόν. Φέτος η ΕΑΠ έχει τμήμα μάρκετινγκ το οποίο διευθύνει ο Πλάτωνας Μάρλαφεκας και είναι ένα νέο βήμα για την ομάδα. Ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι συνδυασμός και της οικονομικής ευρωστίας και αυτό προσπαθούμε να υλοποιήσουμε. Πιστεύω ότι σήμερα η ΕΑΠ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις άλλες μεγάλες ομάδες. Εχει σοβαρούς ξένους παίκτες οι οποίοι αποτελούν πόλο έλξης για τους πατρινούς φιλάθλους που ελπίζουμε να έρθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Μην ξεχνάμε ότι τα βόλεϊ είναι το 3ο άθλημα στην Ελλάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και στους παίκτες οι οποίοι ελπίζω να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο».
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο γενικός διευθυντής της ΕΑΠ, Ανδρέας Συνοδινός ο οποίος είπε: «Πάνω από όλα εύχομαι υγεία γιατί πέρσι η απουσίας ενός βασικού συντελεστή μας στοίχισε πάρα πολύ. Όπως και πέρσι το κλίμα στην ΕΑΠ Λουξ είναι οικογενειακό, το διοικητικό κομμάτι θα είναι όσο πιο πολύ μπορούν δίπλα στους παίκτες. Εγώ αυτό που θα πω στους αθλητές είναι θάρρος, υπομονή, επιμονή και κουράγιο, Καλή συνέχεια και με τη νίκη στην πρεμιέρα με την Λαμία».

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΑΠ ΛΟΥΞ
Ακολούθως παρουσιάστηκαν οι χορηγοί που θα βρίσκονται φέτος στο πλευρό της ΕΑΠ Λουξ τη αγωνιστική περίοδο 2009-10.
Στους βασικούς χορηγούς συγκαταλέγονται οι εξής:
O ΟΠΑΠ, η εταιρεία αναψυκτικών Λουξ, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Super Cargo, η κατασκευαστική εταιρεία Malco Hellas, η κατασκευαστική Βασιλείου Ε.Ο, η εταιρεία αθλητισμού υλικού Asics, η εταιρεία εισαγωγής με πόρτες και παράθυρα Βαλλιανάτος και η εταιρεία εισαγωγής επίπλων Εκ Διος.
Στη συνέχεια μίλησε ο εκ των ιδιοκτήτων της Λουξ, Πλατωνας Μαρλεφαέκας ο οποίος είπε: «Είναι η 3η χρονιά που είμαστε μαζί με την ΕΑΠ και όταν ξεκινήσαμε μου έλεγαν ότι στόχος ήταν να ανεβαίνουμε σκαλοπάτι, σκαλοπάτι, κάτι που έγινε με αποκορύφωνα την περσινή σεζόν που κάναμε πολύ καλή πορεία. Σχετικά με τη νέα χρονιά θα είμαι ευχαριστημένος αν κρατήσουμε ο ίδιο επίπεδο και με υγεία και λίγο τύχη να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Λίγο αργότερα μίλησε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Super Cargo, Σπύρος Γεννατάς ο οποίος τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα της ΕΑΠ με την οποία είμαι μαζί περισσότερα από 7-8 χρόνια. Αν αναλογιστούμε που ήμασταν τότε και που τώρα, εκτιμώ πως στο ακροατήριο ήμαστε λίγοι. Η ΕΑΠ Λουξ θα πρέπει να γίνει πιο αποδεκτή στον κόσμο της Πάτρας. Από εκεί και πέρα οι παίκτες να είναι υγιείς και ότι καλύτερο».
Ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής Βασιλείου Ε.Ο., Χάρης Βασιλείου, σημείωσε: «Εύχομαι πολύ δύναμη σε όλους, πολύ πάθος και καλή αρχή αύριο κόντρα στην Λαμία. Η ΕΑΠ Λουξ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες, οι άλλες ομάδες έχουν να ζηλέψουν από την ΕΑΠ Λουξ».
Στο γκρουπ των υποστηρικτών της ΕΑΠ Λουξ περιλαμβάνονται: Η εταιρεία επίπλων more design by georgiopoulos, η εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας», η ιστοσελίδα sportfmpatras.gr, ο τηλεοπτικός σταθμός Patra TV, η εταιρεία ΕΚΚΑ, η εταιρεία υγρών καύσιμων Κολοκυθάς, ο ραδιοφωνικός σταθμός starfm, 90,9, η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Καλιακμάνης, το εστιατόριο Ακταίον, το κατάστημα υποδημάτων Change Παπαθεοδώρου, τα ηχοσυστήματα music play, το εστιατόριο city grill, το καφέ antigo και τα καθαριστήρια presto.
*Ο εκπρόσωπος της εταιρείας επίπλων georgiopoulos, Τάκης Γεωργιόπουλος ο οποίος είπε: «Είμαστε από τις νεότερες εταιρείες που βρισκόμαστε στην ΕΑΠ, θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να συμβάλουμε σε ότι μπορούμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα».
Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είναι εδώ, αυτή η προσπάθεια έχει γίνει με πολύ μεγάλο μεράκι και όρεξη όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινώντας από την διοίκηση και φτάνοντας στους προπονητές και τους παίκτες, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Με αυτή την ομάδα θα επιδιώξουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και θα τιμήσουμε την Πάτρα δίνοντας τα όλα σε κάθε παιχνίδι με απώτερο στόχο να βάλουμε ένα ακόμα λιθαράκι στην ιστορία της ΕΑΠ Λουξ».
Ακολούθως, έγινε η παρουσίαση των παικτών της ΕΑΠ Λουξ με τα νούμερα που φορούν στην φανέλα ως εξής σειρά:
2. Χοσέ Ριβέρα,
3. Δημήτρης Γκαράς
5. Μιχάλης Κόβατς
6. Αντρέι Ζέκοφ
7. Τάσος Ασπιώτης
8. Πέτρος Πέτρογλου
10. Χρήστος Κίτσιος.
11. Γιάννης Λιβαθηνός
12. Γιώργος Κιτσαντάς
15 Μπόγιαν Γιορντάνοφ
16. Νίκος Καραγκιόζης
17. Ισραελ Ροντρίγκεζ
18. Αποστόλης Αρμενάκης

Από τους παίκτες, μίλησε ο αρχηγός της ΕΑΠ Λουξ, Αντρέι Ζέκοφ ο οποίος είπε: «Θέλουμε τη νίκη στην πρεμιέρα με την Λαμία, εύχομαι πρώτα από όλα να έχουμε υγεία κατά την διάρκεια της χρονιάς και για τα υπόλοιπα εμείς οι παίκτες, θα μιλήσουμε στο γήπεδο».

Πριν κλείσει η εκδήλωση μίλησε ο αντινομάρχης Αχαϊας, Γιάννης Ταπεινός ο οποίος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο Μ. Ρογδάκη για την πρόσκληση, εκ μέρους της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης θέλω να ευχηθώ να έχετε καλή και επιτυχημένη χρονιά. Στόχος της ΕΑΠ Λουξ πρέπει να αποτελεί και στόχο κάθε Πατρινού και σε αυτή τη προσπάθεια η Νομαρχία θα είναι αρωγός».
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και ο αντιδήμαρχος Νίκος Τζανάκος τονίζοντας: « Θέλω να μεταφέρω τις ευχές του δημάρχου Πατρεων, Ανδρέα Φούρα ο οποίος αναχώρησε εκτάκτως για την Αθήνα. Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να είναι κοντά στην ομάδα, μια ομάδα που προέρχεται από τα σπλάχνα της πόλης. Πριν από 35 χρόνια ήμουν μέλος αυτής της ομάδας, έκανα προπόνηση για 3 χρόνια στο σύλλογο και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχουν θέσει».
* Να σημειωθεί ότι ο Χοσέ Ριβέρα ήρθε στην εκδήλωση της παρουσίασης της ΕΑΠ Λουξ απ΄ ευθείας από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στο οποίο έφτασε το πρωί της Τρίτης. Ο Πορτορικανός ακραίος αναμένεται να συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση της ΕΑΠ Λουξ την Τρίτη και να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Λαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in