Τζελάτης: “Όπλο του Ηρακλή το σέρβις”

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του ΑΡΗ Μαρμούρη ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Ηρακλή στην Μίκρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Ο τεχνικός των “κιτρίνων”, Γιώργος Οικονομίδης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει πλήρες το “οπλοστάσιό” του, μετά την ενσωμάτωση και του Χρήστου Κιόση στις προπονήσεις της ομάδας από την Παρασκευή, ο οποίος κι απουσίασε για ένα δεκαήμερο, λόγω του διαστρέμματος, το οποίο υπέστη στο ματς με τον Πανελλήνιο. Πλέον, όμως, ο έμπειρος κεντρικός προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς κι αναμένεται να δώσει το παρών στο τοπικό ντέρμπι με τον “γηραιό”.
Από την πλευρά του, ο Αινείας Τζελάτης σε δηλώσεις του τόνισε αναφορικά με το επικείμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή: “Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετά και την επιστροφή του Κιόση και συνεπώς συνεχίζουμε πλήρεις την προετοιμασία μας. Η ψυχολογία μας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα κι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να φύγουμε με τη νίκη από την Μίκρα”, για να προσθέσει αναφορικά με το αν απασχολεί τους “κίτρινους” το γεγονός ότι ο αντίπαλός τους είναι αήττητος στο πρωτάθλημα: “Δεν έχει καμία σημασία αυτό, αφού κι εμείς θα μπορούσαμε να είμαστε αήττητοι, αν δεν είχαμε εκείνη την κακή παρένθεση στην Κυψέλη. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, αν παίξουμε όπως μπορούμε κι αν δεν επηρεαστούμε από τον ρυθμό του αντιπάλου”. Ερωτηθείς για το ποια είναι τα δυνατά σημεία του Ηρακλή, τα οποία θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι παίκτες του Γιώργου Οικονομίδη, ο 27χρονος διαγώνιος είχε να πει: “Το σέρβις είναι το βασικό όπλο του Ηρακλή και συνεπώς θα πρέπει να ρίξουμε ιδιαίτερα το βάρος σ΄ αυτό. Όσον αφορά στην επίθεση του αντιπάλου μας, ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι σίγουρα ο Καλά, τον οποίο και θα πρέπει να περιορίσουμε”.
Τέλος, να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα για τους “κίτρινους” περιλαμβάνει μία προπόνηση το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:30 και μία πρωινή στο κλειστό της Μίκρας το πρωί της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in