Κόντρα στον Ηρακλή ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΆΡΗ Μαρμούρη για το παιχνίδι της Δευτέρας (19.00) με τον Ηρακλή στο κλειστό της Μίκρας για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών. 

Για το ματς με τους «κυανόλευκους» ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Οικονομίδης υπογράμμισε: «Ολοκληρώνουμε την προετοιμασίας μας χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Είχαμε το πρόβλημα του Κιόση μέσα στην εβδομάδα, αλλά έχει επιστρέψει από την Παρασκευή, τον έχουμε μαζί μας και θα αγωνιστεί κανονικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, επιδιώκοντας τη νίκη».
Για τον αντίπαλο της ομάδας του τόνισε: «Ο Ηρακλής διαθέτει μια πολύ καλή επιθετική γραμμή και εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο μπλοκ και στην άμυνα».
 
Όσο για το αήττητο του Ηρακλή ως τώρα στο πρωτάθλημα ο Γιώργος Οικονομίδης σχολίασε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μπορώ να πω πως δεν μας τρομάζει το αήττητο του Ηρακλή. Ίσα ίσα το αντίθετο. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι στο οποίο θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα». 
Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός πως το κλειστό της Μίκρας αναμένεται να γεμίσει από φιλάθλους του Ηρακλή, ο έμπειρος προπονητής σολίασε: «Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν και συγεκριμένα στο ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ ότι δεν μας φοβίζουν τα γεμάτα γήπεδα. Αντιθέτως, έχουμε παίκτες που θέλουν να παίζουν υπό τέτοιες συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in