Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 στον πρώτο αγώνα για τη φάση των "32" του Challenge Cup γυναικών.
Στο κλειστό της Γλυφάδας οι "πράσινες" ήταν πιο αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα πριν από δύο εβδομάδες περίπου. Οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου, με κορυφαίες τις Τομάσεβιτς, Ντουμιτρέσκου και Μόλναρ, πήραν "καθαρή" νίκη και πλέον χρειάζονται ένα σετ στη ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Το πρώτο σετ κύλησε εύκολα για τις γηπεδούχες, που με την Τομάσεβιτς να μπλοκάρει διαρκώς την Κόλεβα, έφτασαν χωρίς να δυσκολευτούν στο 25-19. Επιθετική αιχμή για τον Παναθηναϊκό ήταν η Μόλναρ, ενώ βοηθούσαν πολύ και οι κεντρικές, Τζανακάκη και Χατζηνικολάου.
Στο δεύτερο σετ αφυπνίστηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, αλλά οι "ερυθρόλευκες", κυρίως με τις Χαντάβα και Τένεβα, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 20-23. Όμως ένα απίστευτο σερί του Παναθηναϊκού με την Τζανακάκη στο σέρβις έφερε το σετ στις "πράσινες" με 25-23.
Το ψυχολογικό αβαντάζ ήταν τεράστιο για το "τριφύλλι", που δεν άφησε το τρίτο σετ να πάει χαμένο και σχετικά εύκολα έφτασε στο 25-21, που του χάρισε μία υπερπολύτιμη και πάνω απ' όλα "καθαρή" νίκη ενόψει του επαναληπτικού.

Τα σετ: 25-19, 25-23, 25-21

Παναθηναϊκός (Φλώρος): Τομάσεβιτς 14, Κουτουξίδου 2, Τζανακάκη 9, Χατζηνικολάου 7, Ντουμιτρέσκου 15, Μόλναρ 11, Μυλωνά (λ-65%) / Χατζηνίκου 2

Ολυμπιακός (Νικολάκης): Μουλστεΐνοβα 1, Μαρκοπούλου 3, Χαντάβα 12, Νικολαΐδου 3, Κόλεβα 15, Τένεβα 12, Βλάχου (λ-86%) / Χούντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in