Μπρουκς: ΄"Ευχαριστώ τους παίκτες"


Μόνο ικανοποιημένος μπορούσε να είναι ο Φρέντι Μπρουκς βλέποντας την ομάδα του και με τις δύο συνθέσεις να φθάνει εύκολα στη νίκη και στην πρόκριση. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Μπρουκς επισήμανε: «Υπήρχε πολύ πάθος για την πρόκριση. Οι παίκτες μου μπήκανε στο παρκέ αποφασισμένοι για να πάρουν καταρχήν το σετ της πρόκρισης και στη συνέχεια τη νίκη. Για αυτό και ακριβώς δεν αφήσαμε σε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μου γιατί όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, δουλεύουν πολύ και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο.

Στόχος μου είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα να παίζει καλύτερα. Ήδη δουλεύουμε στην προπόνηση σε κάποιες αδυναμίες για να μπορέσουμε να τις διορθώσουμε». Για τη χρησιμοποίηση των νεαρών αθλητών ο προπονητής του Ηρακλή Φρέντι Μπρουκς τόνισε: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν. Και για να πάρουν εμπειρίες και να μπουν στο κλίμα της ομάδας αλλά και για να αποκτήσουν ψυχολογία».

Κάλα: «Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Από την πλευρά του ο Αμερικανός Γιοσλέιντερ Κάλα που αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο σετ δίνοντας χώρο στα νιάτα τόνισε: «Παίξαμε καλά. Μπήκαμε αποφασισμένοι και πήραμε το πρώτο σετ για να τελειώσουμε με την πρόκριση. Γενικότερα στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς. Έχουμε βελτιωθεί στην υποδοχή και στην άμυνα , πάμε πολύ καλά στο μπλοκ και κυνηγάμε τις φάσεις. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει και πάλι το ρυθμό της. Σε ερώτηση για το αν η ομάδα είχε κάνει κοιλιά εξαιτίας των άτυχων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα και τι μεσολάβησε ώστε να αλλάξει η κατάσταση ο Κουβανός ακραίος του Ηρακλή: «Μας είχαν επηρεάσει πολύ οι ήττες γιατί κυρίως έγιναν από δικά μας λάθη. Τώρα δείχνουμε να βελτιωνόμαστε και σε αυτό το κομμάτι. Καθοριστικό ρόλο παίζει βέβαια και ο νέος προπονητής. Είναι αλήθεια ότι τώρα οι προπονήσεις είναι διαφορετικές. Ο Μπρουκς γνωρίζει πολύ καλά τους αθλητές, και φροντίζει μέσα από τις προπονήσεις να διορθώνει τις αδυναμίες. Ξέρει σε ποιο κομμάτι πρέπει να δουλέψει και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in