Με Καλντέιρα για τό πρώτο ματς στη Μόσχα ο Ολυμπιακός

Ο Λεονάρντο Καλντέιρα έστω κι αν δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από το βράδυ της Κυριακής, κατάφερε τελικά να ακολουθήσει την αποστολή των ερυθρόλευκων στη Μόσχα, για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Ντιναμό.
Ο Βραζιλιάνος ακραίος των νταμπλούχων Ελλάδας ταλαιπωρήθηκε από γαστρίτιδα και αφού έγιναν χθες όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις το πρωί της Τρίτης πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.
Οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη(3/3, 18:00) καλούνται να αντιμετωπίσουν για 3η φορά φέτος τη Δυναμό Μόσχας στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχουν προηγηθεί οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
«Αυτή τη χρονική στιγμή η Δυναμό Μόσχας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο ευρωπαϊκό βόλεϊ. Αντίθετα εμείς έχουμε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και από συνεχή ταξίδια ενώ προέκυψε και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Καλντέιρα. Όμως, η ομάδα έχει μάθει να παλεύει. Οι παίκτες μας έχουν ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και στο μυαλό μας έχουμε το πως θα προξενήσουμε τη μεγαλύτερη ζημιά στους αντιπάλους μας ώστε να διεκδικήσουμε στην έδρα μας την πρόκριση», δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης με τον Δημήτρης Τζούριτς να συμπληρώνει: «Τη Δυναμό Μόσχας τη γνωρίζουμε καλά όπως μας γνωρίζει και αυτή. Ξέρουμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Το άγχος του φαβορί πρέπει να το έχει η ρωσική ομάδα. Εμείς θα κάνουμε και την Τετάρτη το παιχνίδι μας χωρίς να νιώθουμε την οποιαδήποτε πίεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in