Χριστόπουλος: «Να υπερβάλουμε εαυτούς»

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο της ομάδας της ΕΑΠ Λουξ η οποία το βράδυ (20.00) της Τετάρτης, θα υποδεχτεί στο «Δ. Τόφαλος»,  την Νόλικο Μαασεικ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Cev Cup.
Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Βέλγιο η ΕΑΠ Λουξ είχε ηττηθεί με 3-1 και για να προκριθεί στο final-4 του Cev Cup, χρειάζεται νίκη με 3-0 ή νίκη με 3-1 για να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.
Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Έχουμε πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη και είμαστε προ ενός τελικού για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα και να προκριθούμε στο final-4 του Cev Cup. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τη Νόλικο, θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία έχει μεγάλη παράδοση στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε από το ξεκίνημα του αγώνα πολύ δυνατά και να υπερβάλουμε εαυτούς ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Ελπίζω πως σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο κόσμος της Πάτρας θα δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας».

Κάλεσμα στους φιλάθλους από Ριβέρα-Ροντρίγκεζ
Δηλώσεις για τη ρεβάνς με την Νόλικο έκαναν και δύο από τους ξένους της ΕΑΠ Λουξ, ο Ισραελ Ροντρίγκεζ και ο Χοσέ Ριβέρα. Ο Ισπανός ακραίος, δήλωσε:
«Αναμφισβήτητα θα είναι δύσκολη η ρεβάνς με τη Νόλικο αλλά δεν είναι αδύνατο να πάρουμε την πρόκριση. Εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε από την αρχή ως το τέλος για να πάρουμε το εισιτήριο στο final-4. Το θετικό είναι ότι τώρα γνωρίζουμε καλύτερα τη Νόλικο και θα μπορέσομε να την αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Από την πλευρά του ο Πορτορικανός παίκτης, τόνισε: «Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να πιέσουμε από την αρχή τον αντίπαλο μας. Δεν πιστεύω ότι η Νόλικο θα παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο στην Πάτρα όπως και στο Βέλγιο και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, Καλώ  τους Πατρινούς φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν για να φτάσουμε στην πρόκριση».
Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μελανόλευκοι» θα συνεχίσουν την Τρίτη την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση στο «Δ. Τόφαλος» με τον τεχνικό Γ. Χριστόπουλο να έχει όλους τους αθλητές στην διάθεση του. 
* Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΕΑΠ Λουξ και τη Νόλικο θα «σφυρίξουν» ο Ισραηλινός Μειρ Μπερενστέιν και ο Σέρβος Αντζέλικο Πόποβιτς.
• Η αποστολή της Νόλικο Μαασεικ αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι (16.00) της Τρίτης στην Ελλάδα και στις 20.00 της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί οι παίκτες της Βέλγικης ομάδας να κάνουν προπόνηση στο «Δ. Τοφαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in