Γκαράς: «Τελικός το παιχνίδι με τη Νόλικο»

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται από την Δευτέρα η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία το βράδυ (20.00) της Τετάρτης, θα υποδεχτεί στο «Δ. Τόφαλος» την Νόλικο Μαασεικ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Cev Cup. 
Ο λίμπερο της Πατρινής ομάδας, Δημήτρης Γκαράς, δήλωσε: «Το παιχνίδι με τη Νόλικο Μασέικ είναι για εμάς πραγματικός τελικός. Από τη στιγμή που στον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο χάσαμε με 3-1 σετ, θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και το σκορ που θα μας δώσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Cev Cup.  Ελπίζω ο κόσμος στο παιχνίδι με τη Νόλικο να αποτελέσει τον έξτρα παίκτη και να έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».
Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μελανόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Δευτέρας κάνοντας βάρη και χαλαρή προπόνηση με τον τεχνικό της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργο Χριστόπουλο να έχει όλους τους αθλητές στην διάθεση του.
Υ.Γ. Από την Δευτέρα 1 Μαρτίου, ξεκίνησε η κυκλοφορία των εισιτήριων τόσο για τον επαναληπτικό αγώνα της ΕΑΠ Λουξ με την ΝΟΛΙΚΟ ΜΑΣΣΕΪΚ  (την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στις 20:00μμ, στο Γήπεδο Τόφαλος, για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνομοσπονδιών), όσο και για τον κρίσιμο αγώνα που θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, με αντίπαλο τον ΠΑΟ (τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, στις 19:00μμ, στο Γήπεδο της ΕΑΠ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος).
Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
1) ΕΑΠ ΛΟΥΞ - ΝΟΛΙΚΟ ΜΑΣΣΕΪΚ:  5€ και με κάθε εισιτήριο: *** (δώρο μια πρόσκληση 2 ατόμων για τον ίδιο αγώνα, ώστε με ένα εισιτήριο να παρακολουθούν τον αγώνα 3 άτομα!)
2) ΕΑΠ ΛΟΥΞ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  10€
3) Πακέτο των δύο παιχνιδιών
           (ΕΑΠ ΛΟΥΞ - ΝΟΛΙΚΟ ΜΑΣΣΕΪΚ και  ΕΑΠ ΛΟΥΞ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ):  12€
Τα εισιτήρια μπορούν να τα προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι στα εξής 3 σημεία πώλησης στις ακόλουθες μέρες και ώρες:
Δευτέρα 01 Μαρτίου έως Τετάρτη  03 Μαρτίου / ώρες καταστημάτων:
• Γραφεία της ΕΑΠ ΛΟΥΞ – Ρήγα Φεραίου 94 - 1ος όροφος
• CHERRY’S Καφέ – στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου
Πέμπτη 04 Μαρτίου έως και Σάββατο 06 Μαρτίου *** Μόνο για τον αγώνα με Παναθηναϊκό
• Κυλικείο της ΕΑΠ ΛΟΥΞ - στο γήπεδο της ΕΑΠ (από 17:00 – 20:30μμ)
• Γραφεία της ΕΑΠ ΛΟΥΞ – Ρήγα Φεραίου 94 - 1ος όροφος – ώρες καταστημάτων
• CHERRY’S Καφέ – στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου – ώρες καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in