Σοκ με Καλντέιρα

Ενοχλήσεις στο στομάχι ένιωσε ο Λεονάρντο Καλντέιρα και θα εξαρτηθεί την Τρίτη (2/3) το ενδεχόμενο συμμετοχής του την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στις 18:00, στον πρώτο προημιτελικό αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Διναμό στη Μόσχα, για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Χωρίς τον Bραζιλιάνο Λεονάρντο Καλντέιρα προπονήθηκε την Δευτέρα (1/3) ο Ολυμπιακός, καθώς ο Λατινοαμερικανός ακραίος είχε αφόρητους πόνους στο στομάχι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο. Εκεί έκανε εξετάσεις, τα πρώτα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και οι γιατροί πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο αυριανό ματς της Μόσχας με τη Διναμό.
Ο Λεονάρντο Καλντέιρα πάντως παρέμεινε στο νοσοκομείο, συνέχισε τις εξετάσεις και το πρωί της Τρίτης θα αποφασισθεί αν θα πάρει το πράσινο φως για να πάει στο αεροδρόμιο και να αναχωρήσει με την πτήση (13:00) με προορισμό στη Μόσχα. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος ακραίος δεν θα μπορέσει να αγωνισθεί, ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης θα χρησιμοποιήσει έναν εκ των Χρύσανθου Κυριαζή και Κώστα Ιωάννου, με προτίμηση τον πρώτο που αγωνίσθηκε στην Κυψέλη με τον Πανελλήνιο.

Τέλος και επίσημα ο Φοντέλες
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Βραζιλιάνος ακραίος, Φελίπε Φοντέλες έλυσε σήμερα Δευτέρα (1/3) το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και αναχώρησε για την πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in