ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΡΑΝΤΕΑ

Εκτός από παράγοντας μπορεί κάποιος να είναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Έχοντας κοπάσει πλέον η χαρά και ο ενθουσιασμός όλων, από την κατάκτηση της 1ης θέσης από τις Νεάνιδες μας στην ΕΣΠΕΔΑ, νιώθω την ανάγκη να αναφέρω ένα γεγονός που προηγήθηκε όλων αυτών.
Όπως όλοι γνωρίζετε η ΑΡΤΕΜΙΔΑ βρίσκεται από την αρχή του Πρωταθλήματος στην 2η θέση της Α2 Εθνικής κατηγορίας, έχοντας διατηρήσει από νωρίς την παραμονή της και πάντα στοχεύοντας στα play off και την άνοδο στην Α1, στόχος δύσκολος, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει την προσπάθεια για την επίτευξή του.
Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός της ομάδας, επέβαλε την ανανέωση και την προσθήκη νεαρών και ταλαντούχων αθλητριών, που με μεγάλο ρίσκο θα έπρεπε να αντεπεξέλθουν στην Α2, όντας κορασίδες και νεάνιδες. Φτάσαμε μέχρι τώρα στην 2η θέση, βασιζόμενοι σε κάθε αγώνα σε 2 ή και 3 νεαρές και άπειρες αθλήτριες, που παρά την αστάθεια τους, η γνώμη μου είναι ότι πάνε καλά και έχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Οι ίδιες όμως αθλήτριες αγωνίζονται και στην ομάδα των Νεανίδων.
Βάση προγράμματος λοιπόν συνέπεσε η Τελική φάση της ΕΣΠΕΔΑ με τον Αγώνα των Γυναικών στην Αγία Παρασκευή, ομάδα που απέχει μια ανάσα από εμάς στο Πρωτάθλημα και έχει τους ίδιους στόχους. Ζητήσαμε από την ΚΕΠ της ΕΟΠΕ την αναβολή του αγώνα μας, προκειμένου να μην στερήσουμε από τα παιδιά την ευκαιρία να αγωνιστούν με την Νεανίδων. Η ΚΕΠ παρ όλη την καλή διάθεσή της να μας διευκολύνει, έπρεπε να έχει και την σύμφωνη γνώμη της Αγίας Παρασκευής, αφού δεν είχαμε περάσει ακόμη σε φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Ο Πρόεδρος της Αγίας Παρασκευής, ο ΚΥΡΙΟΣ Γιώργος Πετράκης, είχε να επιλέξει να αγωνιστεί η ομάδα του, απέναντι σε έναν αποδεκατισμένο βασικό της αντίπαλο, πιθανώς κερδίζοντας βαθμούς και μια καλύτερη θέση στην βαθμολογία ή να δώσει την ευκαιρία σε νεαρές αθλήτριες να κυνηγήσουν το όνειρό τους.
Με τον κύριο Πετράκη έχουμε τα τελευταία χρόνια άριστη συνεργασία, αλλά στο παρελθόν και άλλοι ΦΙΛΟΙ μας, μπροστά στο συμφέρον δεν δίστασαν να μας "αδειάσουν" στον βωμό του αποτελέσματος.
Στην μεταξύ μας συνομιλία του είπα ότι θα καταλάβαινα απόλυτα αν δεν δεχθεί για το καλό της ομάδας του. Η απάντησή του ήταν: "δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε και να στερήσω την χαρά από τα παιδιά να αγωνιστούν, θα ορίσουμε τον αγώνα άλλη ημερομηνία, θα ενημερώσω και την ΕΟΠΕ, αλλά ελπίζω να έρθετε και να χάσετε πλήρεις...(γέλια)".
Οι αθλήτριες και οι προπονητές μας, σας ευχαριστούν για την ευκαιρία που τους δώσατε. Σαν Γιώργος Σαραντέας θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί σε στιγμές δύσκολες οικονομικά και διοικητικά για το άθλημα που όλοι υπηρετούμε, κάποιοι βάζουν τις προσωπικές σχέσεις και την αυτοεκτίμηση, πάνω από σκοπιμότητες και προσωπικά ή συλλογικά συμφέροντα. Γιώργο σε ευχαριστώ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in