Μοναδικός απών ο Ρουμελιώτης

Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις στο στρατόπεδο του ΑΡΗ Μαρμούρη, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Οικονομίδη, να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην του Νίκου Ρουμελιώτη, ο οποίος παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί στον αγκώνα του. Οι υπόλοιποι αθλητές είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους και βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων και των αποφάσεων για την συνέχεια των πλέι-οφ.
Στο μεταξύ, για αύριο το μεσημέρι στις 13:00 είναι προγραμματισμένη τόσο η απολογία του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας για την καταγγελία που κατέθεσε το ΤΑΑ Ηρακλής για δυσφήμηση του αθλήματος και αφορά τον αγώνα Ηρακλής-ΑΡΗΣ Μαρμούρης όσο κι αυτή του ΤΑΑ ΑΡΗΣ Μαρμούρης για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΡΗΣ Μαρμούρης- Ηρακλής στις 29 Μαρτίου.
Επίσης, για την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση από τον Αθλητικό Δικαστή της υπόθεσης του αγώνα Ηρακλής - ΑΡΗΣ Μαρμούρης για την α' φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2009-2010, ο οποίος διεκόπη στο τρίτο σετ (με το σκορ να είναι 10-10 και τον Ηρακλή να προηγείται με 2-0 σετ), λόγω ρίψης αντικειμένου στον αθλητή των φιλοξενούμενων, Νίκο Ρουμελιώτη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/4/10, 8:23 μ.μ.

    σιγα τα αβγα ρε παιδια ''κακωση''????? καλο και αυτο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LIVESCORE.in