Ανακοίνωση της ΕΑΠ Λουξ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις που έκανε ο αθλητής Χοσέ Ριβέρα, οι οποίες έπληξαν και δυσφήμησαν την ομάδα μας.
Ο αθλητής Χοσέ Ριβέρα, που ανεξήγητα ποτέ δεν απέδωσε σύμφωνα με το παχυλό του συμβόλαιο αναφέρθηκε σε προσωπικά του στατιστικά σε παιχνίδι, που η ΕΑΠ Λουξ ηττήθηκε, στην Πάτρα με 3-2 σετ από τη Λαμία. Υπαινίχτηκε δηλαδή ότι αυτός έπαιξε καλά και όλοι οι άλλοι ευθύνονται για την ήττα, η οποία επί της ουσίας μας κόστισε και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά των πλέι-οφ, αφού αν εκείνο το παιχνίδι ήταν νικηφόρο για την ομάδα μας πιθανότατα η σειρά με τη Λαμία να εξελίσσονταν διαφορετικά. Το συμπέρασμα που βγαίνει από τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, δυστυχώς επιβεβαιώνει όλους όσοι διάκριναν ότι ο αθλητής Χοσέ Ριβέρα έβαζε πάνω από όλα το προσωπικό του συμφέρον, δεν έπαιζε για την ομάδα και δεν σεβάστηκε τους συμπαίκτες και τον προπονητή του. Μίλησε για τον εαυτό του σε ένα παιχνίδι χαμένο, που για την ομάδα μας είχε μεγάλες συνέπειες. Όμως αυτό ουδόλως από ότι φαίνεται τον ενόχλησε. Γιατί δεν έκανε το ίδιο μετά τον χαμένο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό; Γιατί τότε δεν μίλησε για την προσωπική του απόδοση; Γιατί δεν έκανε το ίδιο μετά το χαμένο παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα; Γιατί δεν έκανε το ίδιο έπειτα από την ήττα από την Νόλικο στο Βέλγιο, που κόστισε και τον αποκλεισμό της ομάδας μας από το φάιναλ-4 του CEV; Μήπως γιατί τότε τα στατιστικά του δεν τον ευνοούσαν; Μήπως γιατί ήθελε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα; Μήπως με τις δηλώσεις του προσπάθησε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να αποποιηθεί των ευθυνών του; Ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο;
Ο αθλητής Χοσέ Ριβέρα αναφέρθηκε ψευδώς σε καθυστερήσεις μισθών στους συμπαίκτες του και χαρακτήρισε μύθο την αξιοπιστία μας. Ξεπέρασε κάθε φαντασία με την προ ημερών τοποθέτηση του περί δήθεν απειλών, που δέχτηκε ή επρόκειτο να δεχτεί από φιλάθλους μας εάν δεν έλυνε το συμβόλαιο του.
Επειδή η ανοχή έχει και τα όρια της και ο αθλητής Χοσέ Ριβέρα τα ξεπέρασε με επαίσχυντο τρόπο, δυσφημώντας και συκοφαντώντας την ομάδα, που του πρόσφερε επαγγελματική στέγη, θα λάβει σύντομα την απάντηση, που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ δεν πρόκειται να συνεχίσει σε δημόσιο διάλογο με τον αθλητή Χοσέ Ριβέρα, είναι η πρώτη και τελευταία φορά που το κάνει. Δεν εκφράζουν την διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ τέτοιες πρακτικές, αλλά αναγκάστηκε να απαντήσει δημοσίως στον αθλητή Χοσέ Ριβέρα για να προασπίσει τα συμφέροντα της και την αλήθεια. Από τούδε και στο εξής θα δρομολογηθούν όμως όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να αποκατάσταση της αλήθειας και της ηθικής ή άλλης βλάβης που υπέστη η ομάδα μας από τις πάσης φύσεως ενέργειες του αθλητή Χοσέ Ριβέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in