ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!!!!!!!!

Μετά την καταπληκτική εμφάνιση και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τελικό τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων (Κ20) την προηγούμενη εβδομάδα  στις Ράχες Φθιώτιδας τα χρυσά παιδιά από την Κω, ο Γιάννης Βραχνάς και ο Κυριάκος Παππούλης, έκαναν το νταμπλ και κατέκτησαν και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας και στους Παίδες. Στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο Παραλίμνιο Εκθεσιακό Κέντρο Περάματος Ιωαννίνων από το Σαββατοκύριακο, οι Δωδεκανήσιοι αθλητές ανέβηκαν για άλλη μια φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου δικαιώνοντας όσους έχουν πιστέψει στο ταλέντο τους.
Αφού πέρασαν χωρίς αγώνα τον α΄ γύρο (σα Νο1 του ταμπλό) στο β΄ γύρο νίκησαν τους Kimble / Πατμανίδη από τη Θεσσαλονίκη με 2-0 σετ (21-10, 21-15) και πέρασαν στα ημιτελικά αφού επικράτησαν δύσκολα στο tie break του περσινού πρωταθλητή της κατηγορίας Βασίλη Ζήση από την Πρέβεζα και του Γιαννιώτη συμπαίκτη του Δημήτρη Θεοδωράκη με (21-19, 16-21, 15-10).
Στο δρόμο για τον τελικό αναμετρήθηκαν με τους πρωταθλητές Αν. Μακεδονίας/Θράκης  Γκίνη / Καβαρατζή  τους οποίους νίκησαν με 2-0 σετ (21-19, 21-19).
Στον δεύτερο ημιτελικό οι Ζήσης / Θεοδωράκης πήραν εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό κερδίζοντας τους Γιαννιώτες Θεοδωράκη Χ. / Μάντζιο με 2-0 σετ (21-05,21-12)
Ο τελικός ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας, κράτησε σε αγωνία τους πολλούς φίλους του μπιτς βόλεϊ που τον παρακολούθησαν και έδωσε στις λεπτομέρειες τη νίκη στον Γιάννη Βραχνά και στον Κυριάκο Παππούλη με 2-1 σετ (21-18, 17-21, 15-13).
 Ο Κυριάκος Παππούλης, κυρίαρχος στο φιλέ με το Γιάννη Βραχνά να ‘μαζεύει’ όλες τις μπάλες στην άμυνα, αποτελούν ένα δυνατό δίδυμο με πολλά προσόντα, υψηλό επίπεδο τεχνικής και πάνω από όλα διάθεση για προπόνηση και δίψα για διακρίσεις.
Οι νεαροί αθλητές του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση την κατάλληλη στιγμή αφού σε λίγες ημέρες (5-8 Αυγούστου) θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο Πόρτο στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 18 ετών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in