ΠΑΟΚ - "Κάναμε ξεκίνημα όνειρο"

Ο Εσθονός διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Σάντερ Στέινμπεργκ, μίλησε για τις εμφανίσεις του "Δικεφάλου" στο φετινό πρωτάθλημα, είπε πως πιστεύει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά, τόνισε ότι το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ικανοποιητικό και αναφέρθηκε στον "θερμό" κόσμο της ομάδας.
Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Σάντερ Στέινμπεργκ, έκανε φέτος το μεγάλο βήμα και ξενιτεύτηκε για τα... μάτια του "Δικεφάλου", δικαιώνοντας, έως τώρα, τους ανθρώπους που έκαναν την επιλογή του και βοηθώντας τα μέγιστα τους "ασπρόμαυρους" σε πολλούς αγωνιστικούς τομείς. Ο Εσθονός αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός των συνόρων της χώρας του, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει να επηρεάζεται... Κάθε άλλο. Ο Στέινμπεργκ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος το περίμενε!
Συγκεκριμένα είπε:
"Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει ψηλά"
"Η ομάδα είναι καλή, όπως επίσης και ο προπονητής. Πιστεύω ότι φέτος μπορούμε να βρεθούμε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Την περσινή σεζόν η ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση, φέτος μπορούμε να μπούμε στην πρώτη τριάδα".
"Κάναμε ιδανικό ξεκίνημα"
"Πριν την έναρξη της σεζόν δεν φανταζόμουν ότι θα ξεκινούσαμε τόσο καλά, και ότι θα βρισκόμασταν τόσο ψηλά από νωρίς, τα καταφέραμε όμως και βρισκόμαστε μια ανάσα από την κορυφή. Θα δούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Αν μείνουμε στα ίδια επίπεδα, προπονούμαστε σκληρά και παίζουμε ακόμη σκληρότερα δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην στοχεύσουμε στην κορυφή. Δείξαμε ήδη πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε και κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, την Ε.Α Πατρών και τον Άρη".
"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια"
"Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι υψηλότερο από αυτό της Εσθονίας. Όλες οι ομάδες είναι καλές και παρόλο που δεν έχω δει ακόμη όλες τις ομάδες, δεν θεωρώ ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλοί σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζουμε".
"Με... μάγεψε ο κόσμος"
"Είναι πάντα καλό να αγωνίζεσαι μπροστά σε ένα θερμό κοινό, που κάνει φασαρία. Η εμπειρία για εμένα ήταν πρωτόγνωρη, δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο και ήταν πραγματικά μοναδικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in