Παρά την ήττα στην Πάτρα, η Pokka ΑΕΚ Καραβά πιστεύει στην πρόκριση

Με γλυκόπικρη γεύση αποχώρησε από το Παλέ «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας, η Pokka ΑΕΚ Καραβά. Η πίκρα είχε να κάνει, φυσικά, με την ήττα από την ΕΑΠ (1-3 σετ) στον πρώτο αγώνα του β’ γύρου του Challenge Cup βόλεϊ. Μέσα από το αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο, αναδείχθηκε η δυνατότητα και η δυναμική της προσφυγικής ομάδας, για διεκδίκηση της πρόκρισης, στον επαναληπτικό αγώνα, την ερχόμενη Τετάρτη στη Λευκωσία. Βλέπετε, βάσει των νέων κανονισμών της CEV, η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη ανεξαρτήτως της διαφοράς στα σετ ή στους πόντους και εν συνεχεία θα αποκτήσει το δικαίωμα να κυνηγήσει το «θαύμα» στη ρουλέτα του λεγόμενου χρυσού σετ!
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Πορτορικανού πασαδόρου της Pokka ΑΕΚ, Νάντο Μοράλες: «Ηττηθήκαμε, κυρίως από δικά μας λάθη μετά το πρώτο σετ, στο οποίο παίξαμε εξαιρετικά. Ωστόσο, η γενικότερη μας εμφάνιση μας μάς γέμισε αυτοπεποίθηση ενόψει της ρεβάνς. Πιστεύω, ότι στην Κύπρο μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στο χρυσό σετ».

«Λειτουργήσαμε άριστα στο ξεκίνημα, βάσει του πλάνου και της τακτικής μας. Είχαμε συγκέντρωση και κάναμε ελάχιστα λάθη. Όμως, καθώς κυλούσαν τα σετ, σιγά-σιγά, μας διάβασαν και οι αντίπαλοι μας», κατέθεσε ο λίμπερο της Pokka ΑΕΚ, Βασίλης Μιχαήλ, προσθέτοντας: «Η ΕΑΠ επικράτησε διότι κατάφερε στα λεπτά σημεία του αγώνα, όταν εμείς χάναμε τη συγκέντρωσή μας, να λειτουργήσει και να αντιδράσει σωστά».


Tραγική αναβολή

Μία νέα αδόκητη τραγωδία, έπληξε την οικογένεια Κατούντα και αναπόφευκτα η χθεσινή τιμητική εκδήλωση για τον αγνοούμενο υπολοχαγό, Νικόλαο Κατούντα, την οποία προγραμμάτισε η διοίκηση της Pokka Α.Ε. Καραβά/Λάμπουσα, δεν έγινε. Συγκεκριμένα απεβίωσε αιφνιδίως το βράδυ της παραμονής της τιμητικής εκδήλωσης, η σύζυγος ενός εκ των δύο αδελφών του αγνοούμενου ήρωα και μοιραία αναβλήθηκε η εκδήλωση. Η οποία, πάντως, θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in