Στο κόλπο της πρόκρισης ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ την Κνακ Ροζελάρε στο καλύτερο -ίσως- παιχνίδι του τη φετινή σεζόν, με άψογη παρουσία σε μπλοκ, άμυνα, επίθεση και υποδοχή και σημείωσε την πρώτη του νίκη στον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένοντας μέσα στο κόλπο της πρόκρισης και ελπίζοντας σε συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας.
Εξαιρετική παρουσία από όλους "πράσινους" που αγωνίστηκαν με πάθος, μπροστά στις πιο άδειες κερκίδες των τελευταίων ετών στο κλειστό της Γλυφάδας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στέλιος Καζάζης (προπονητής Παναθηναϊκού): «Αγωνιστικά η διάθεσή μας ήταν πολύ καλή μετά από το 3-1 με τον ΠΑΟΚ. Αυτό μας έδινε μια σιγουριά σε όλο το ματς. Σήμερα, ήμασταν ακόμα καλύτερα ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Κάναμε καλή επιθετική δουλειά από το κέντρο. Ο Ηλίας πήρε ανάσες, ο Βασίλης επιφορτίστηκε με την υποδοχή, και ο Μπόμπι τελείωνε της μπάλες. Ήματσαν τακτικά άρτιοι. Συγχαρητητήρια στους παίκτες μου για ακόμα μια φορά».
Σωτήρης Πανταλέων: «Πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερή μας φετινή εμφάνιση. Παίξαμε καταπληκτικά σε όλους τους τομείς και νομίζω ότι έχει αποτέλεσμα η δουλειά που κάνουμε και ο σεβασμός που δείχνουμε στη φανέλα που φοράμε. Έχουμε αποδεχτεί ότι είμαστε εντελώς μόνοι μας, ότι πλέον η διοίκηση έχει σταματήσει να έρχεται στο γήπεδο και ελπίζω η επόμενη διοίκηση να ενδιαφερθεί περισσότερο για την ομάδα από ότι η προηγούμενη».
Ντομινίκ Μπαγιέν (προπονητής Ροζελάρε): «Θεωρώ ότι κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας απόψε και αυτό δεν είναι φυσιολογικό μετά από τη νίκη της περασμένη εβδομάδας. Η εικόνα μας ήταν κακή. Θα μπορούσα να πω ότι ίσως ήταν η χειρότερη ευρωπαϊκή βραδιά της Κνακ στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων».
Φρανκ Ντεπεστέλε: «Παίξαμε πολύ άσχημα. Συμφωνώ σε όσα είπε ο κόουτς. Έχουμε ακόμα ελπίδες και θα παλέψουμε για την πρόκριση».
Τα σετ: 25-23, 25-16, 25-23
Παναθηναϊκός: Μηνούδης 6 (5/13 επ., 1 μπλοκ, 94% υπ. - 65% άριστες), Ψάρρας 2, Πετρέας 11 (7/9 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Γιορντάνοφ 15 (11/25 επ., 3 μπλοκ, 1 άσο) Πανταλέων 10 (6/10 επ., 4 μπλοκ), Λάππας 7 (5/11 επ., 1 μπλοκ, 68% υπ. - 37% άριστες), Παπαδημητρίου -λ 80% υπ. - 40% άριστες)/ Ντονάς 1
Κνακ Ροζελάρε: Βλαμ 7 (3/4 επ., 4 μπλοκ), Ντεπέστελε 2, Σέλιτανς 2 (2/4 επ.), Ντερό 12 (10/20 επ. 1 μπλοκ, 56% υπ. - 22% άριστες), Κοντρέρας 8 (7/19 επ.), Βερχάνεμαν 7 (7/14 επ., 58% υπ. - 45% άριστες) , Κάλεμπερτ - λ 83% υπ. - 42% άριστες/ Τουρλινξ 5 (5/10 επ.), Βέρχελστ 1, Χόχο 2, Γκέρινξ
***Η Κνακ Ροζελάρε μαζί με τους διαιτητές και τον κομισάριο θα αναχωρήσει την Πέμπτη από την Αθήνα αφού λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων τα αεροπλάνα θα μείνουν καθηλωμένα στο έδαφος την Τετάρτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in