Λυγισε στο τάι μπρέικ ο Ολυμπιακός

Το χειροκρότημα των φιλάθλωντου Ολυμπιακού στο τέλος του παιχνιδιού ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ηττήθηκαν μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο τάι μπρέικ από τη Μπλεντ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Είναι σημαντικό που δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Όμως, πήραμε μόλις έναν βαθμό» τόνισε στο www.olympiacos.org ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι και πρόσθεσε: «Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε και μάλιστα με 3-1 σετ. Στο τέταρτο σετ, σπαταλήσαμε 6 ματς μπολ εκ των οποίων τα 3 με δικά μας λάθη. Είναι βέβαια και θέμα εμπειρίας που δεν την έχουμε ακόμη».
Τα σετ 20-25, 25-22, 25-20, 31-33, 9-15.
Ολυμπιακός: Ντεσπέιν 9, Γιαμπλόνσκι 9, Ζέκοφ 7, Κραλ 9, Ανδρεάδης 9, Τζούριτς 32, Κουζούνης λ.47% υποδ./ Φράγκος 15, Κοκκινάκης 1
Μπλεντ: Φλάις 10, Σκετ 26, Πέτκοβιτς 2, Κάμνικ 9, Ράσιτς 13, Γιάκοπιν 5, Λιούις 89% υποδ./ Βιντσιτς 1, Κοβάσεβιτς 8, Βαν Ντικ.
Ανδρέας Φράγκος: « Έχουμε μεταπτώσεις στο παιχνίδι μας, κάτι που είναι λογικό καθώς είμαστε μια νεανική ομάδα. Παίξαμε καλά αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Μπλεντ».
Ιγκόρ Κολάκοβιτς (προπονητής Μπλεντ): «Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα για την πρόκριση, καθώς απομένουν 3 ακόμα παιχνίδια».
Ούρος Κοβάσεβιτς: «Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πάθος και από τις δύο ομάδες. Χαίρομαι που στο τέλος νικήσαμε εμείς. Η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in