«Λύγισε» στο τέλος ο Ολυμπιακός

Ένα νεκρό διάστημα στα μισά του πέμπτου σετ στάθηκε η αιτία να χάσει ο Ολυμπιακός στο τάι μπρέικ από την Μπλεντ για την 4η αγωνιστική του Γ' Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ κατάφεραν να παγώσουν το κατάμεστο από 10.000 Σλοβένους Dvorana Center Stozice ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η καλή εμφάνιση συνεχίστηκε και στο τελευταίο σετ έως το 5-8. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπέρασαν στο σκορ και τελικά με ένα επιμέρους 10-3 πήραν του δύο βαθμούς της νίκης.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά, δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη. Στο τέλος κάναμε πάλι λάθη που τα πληρώσαμε. Το θετικό είναι ότι δεν τα παρατήσαμε όταν χάναμε με 2-0 σετ και ότι πήραμε έναν βαθμό σε μία δύσκολη έδρα που μπορεί να αποδειχθεί χρυσός στη διεκδίκηση της 2ης ή της 3ης θέσης. Κλειδί για τη συνέχεια είναι το επόμενο παιχνίδι στη Πολωνία με τη Γιαστρζέμπσκι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε».
Ο διεθνής κεντρικός της ομάδας μας στάθηκε και στην εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων της Μπλεντ λέγοντας: «Είναι φανταστικό να παίζεις μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο. Εγώ προσωπικά το έχω ζήσει στους δύο τελικούς του κυπέλλου στο Τροκαντερό αλλά είναι κρίμα με τον κόσμο που έχει ο Ολυμπιακός να μην παίζουμε κάθε αγωνιστική σε γεμάτο γήπεδο. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να φέρουμε τους φιλάθλους πίσω στο βόλεϊ».
Τα σετ: 25-20, 25-21, 23-25, 23-25, 15-11.
Μπλεντ: Φλάις 16, Σκετ 19, Κάμνικ 9, Βίντσιτς 3, Ράσιτς 9, Γιάκοπιν 17, Λιούις λ. 66% υποδ./ Βαν Ντικ 2, Κοβάσεβιτς 4.
Ολυμπιακός: Ντεσπέιν 15, Γιαμπλόνσκι 11, Ζέκοφ 4, Κραλ 14, Ανδρεάδης 1, Τζούριτς 23, Κουζούνης λ. 43% υποδ./ Φράγκος, Παπάζογλου, Κοκκινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in