Παναθηναϊκός - Τιρόλ 0-3

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πολύ αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τιρόλ Ίνσμπρουκ και γνώρισε την ήττα με 3-0 την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «πράσινοι» είχαν τη δυνατότητα να κάνουν το come back στο τρίτο σετ αλλά κάτι τα δυο «φάλτσα» σφυρίγματα της διαιτησίας, κάτι η τύχη των φιλοξενούμενων και η έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς γηπεδούχων στέρησαν ένα τέταρτο σετ. Αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση, τα πάντα είναι ανοικτά στον όμιλο και θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης, τόνισε: «Στα δυο πρώτα σετ κυνηγούσαμε συνεχώς τον αντίπαλο και μάλιστα η Τιρόλ μας έκανε διαφορές 4-5 πόντων στο τέλος των σετ, καταφέρναμε να τους πλησιάσουμε αλλά δεν είχαμε την υπομονή να τα κερδίσουμε. Εάν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην κόντρα επίθεση γιατί είχαμε πολλές άμυνες μέσα στο παιχνίδι ίσως να είχαμε καλύτερη τύχη και στα τρία σετ.
Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα αυτών των αγώνων ήμασταν το αουτσάιντερ. Μέχρι τώρα το παλεύουμε και μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν ξέρει κανείς πέρα από την Ντιναμό Μόσχας ποιος θα περάσει, σίγουρα μετά τη σημερινή ήττα για εμάς γίνεται πολύ δύσκολο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι στο τελευταίο παιχνίδι με τους Ρώσους να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Ο Βούλγαρος διαγώνιος, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, τόνισε: «Ήμασταν πολύ κοντά και είχαμε την ευκαιρία για κερδίσουμε κάτι παραπάνω. Θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Ρωσία».
Από την άλλη, ο προπονητής της Τιρόλ, Στέφαν Κρστιάνσκι τόνισε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήμασταν πιο μαχητικοί στα κρίσιμα σημεία και είχαμε πάθος. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό αλλά θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα. Η πρόκριση για την επόμενη φάση δεν έχει κριθεί, ο όμιλος είναι ανοικτός. Πρέπει να κερδίσουμε την επόμενη εβδομάδα για να είμαστε σίγουροι».
Τα σετ: 23-25, 25-27, 30-32

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in